Telenor Xtra IFO – Idrettsfritidsordning

av Administrator

Ønsker du at barnet ditt skal få mer fysisk aktivitet – men vil forsøke andre aktiviteter enn fotball for han eller henne? Da bør du vurdere vårt tilbud, Brodd idrettsfritidsordning – Brodd IFO.

IFO aktiviteten er i  Storhaughallen, og tilbudet er hver tirsdag for 2. – 7.klasse  og torsdag for 1. – 7. klasse. Fra høsten 2022 vil 1. klasse ha tilbud på tirsdager så da byttes det rundt. Deltakerne får det samme tilbudet som de øvrige deltakerne på FFO, det betyr henting på skolen (1-3 klasse), mat i Broddhuset, bag, teknisk treningstrøye, shorts, bukse og treningsgenser half zip. Det er en egenandel på kroner 100,- men det er en meget fin pakke for en svært billig penge.

Tilbudet passer godt for de som har barn som ikke spiller fotball, men også for dem som går på Brodd FFO fra før – men som har lyst å utvide tilbudet til også andre idrettsaktiviteter, eventuelt endre fra FFO til IFO.

 • 1. klasse har tilbud torsdag, samt FFO tilbud mandag , mens øvrige kan velge begge dager.
 • Deltakerne kan delta enten én eller to ganger i uken på IFO, men også kombinere med deltakelse på vanlig FFO.
 • All aktivitet skjer i Storhaughallen med idretter som basketball, brennball, bordtennis, A-ball, koordinasjon, balanse, utholdenhet og annen idrettslek.
 • Matservering i Broddhuset – varm mat én gang i uken.
 • Husk at utgifter til FFO og IFO er fradragsberettiget på skatten
 • IFO følger skoleruten. Ved planleggingsdager/helligdager som gjelder skolen, har IFO stengt. For skoleåret 2021/2022 gjelder følgende planleggingsdager: 18.8.  12.11.  3.1.  19.4  27.5. IFO har også stengt i påsken og romjulen.

Priser pr måned for Brodd IFO (Samme som FFO):

Deltakere som deltar 1x pr uke: Kr 640,-
Deltakere som deltar 2x pr uke: Kr 1200,-

For å bestille plass til ditt barn på Brodd Telenor Xtra IFO, send epost til ffo@brodd-il.no med følgende opplysninger:

 • Navn på deltaker:
 • Ønskede dager:
 • Fødselsdato:
 • Navn på foresatt:
 • Telefon foresatt:
 • Epost foresatt:
 • Adresse:
 • Skole:

Dagsplan

Vi henter 1. –  3. klassingene ved skoleslutt på Storhaug og Nylund skole, mens de øvrige kommer seg til Midjord/Storhaughallen selv. Vi spiser i Broddhuset, før barna gjør seg klar for Storhaughallen. Barna hentes ved fotballbanen på Midjord i perioden 16:00 – 16.30. Fravær meldes Rune Larsen, i SPOND.

Oppsigelse av plass på IFO

Oppsigelsestiden er 2 måneder, regnet fra den 15. i påfølgende måned. Oppsigelsen skal varsles på epost ffo@brodd-il.no

Hvis en vil redusere plasstørrelsen gjelder det som oppsigelse av en del av plassen og oppsigelsesreglene gjelder.

Husk å si opp plassen før 15.juni om man IKKE skal benytte plassen til neste semester. Ellers så går påmeldingen automatisk videre.

Faktura/betaling

Faktura sendes til epostadressen bestillingen er registrert med. Vi anbefaler alle å opprette e-faktura/avtalegiro.

Husk at utgifter til IFO i likhet med SFO blir trukket av på skatten. https://www.skatteetaten.no/no/Tabeller-og-satser/Foreldrefradrag-for-legitimerte-utgifter-til-pass-og-stell-av-barn/?ssy=2014#formulaDiv

NB! Fra 1. august frem til skolestart tilbys det heldagsskole. Det samme gjelder fra skoleslutt og ut juni måned. Vi har også heldagsskole i høstferie og vinterferien. Det er egen påmelding til heldagsskolene mot en avgift. Program vil bli sendt på epost og lagt ut i SPOND, samt publisert på Broddfk.no.

Les mer på https://broddfk.no/telenor-xtra-ffo/

For påmelding eller spørsmål rundt FFO og IFO ta kontakt på e-post: ffo@brodd-il.no