Talentbesøk på Midjord

Talentbesøk på Midjord

I går, lørdag 6.oktober, gjestet noen av distriktets beste 13-åringer Midjord. Kretssamlingen ble gjennomført i skiftende vær, og med mange skuelystne på tribunen. Brodd var representert med keeper Adrian Schou-Andreassen. Også Levy Svela Thorsen, røtter i Brodd (nå Viking), var en av de utvalgte på samlingen. Jørgen Galta, ex-Brodd (nå Viking), stod over samlingen grunnet skade.

Hovedtemaet for samlingen var «Kontroll i bearbeidingsfasen», og øktene var hentet fra «Landslagsskolen» i Treningsøkta. Den ca 2 timer lange økten ble ledet av Oddbjørn Fiskå, Madioue Konate og keepertrener Nezir Ohran. Totalt 4 keepere var kalt inn på samlingen, og en av disse var altså vår egen Adrian Schou-Andreassen.

Vår egen Adrian Schou-Andreassen klarte seg veldig bra under samlingen på Midjord

– Veldig kjekt å få være med på en slik samling med de beste i kretsen. Jeg har fått være med på noen samlinger nå, og nivået er veldig høyt. Vi er fire keepere som er med, og vi er heldige som har egen keepertrener som følger oss opp. Veldig lærerikt, sier Adrian Schou-Andreassen.

Flere spente foreldre fulgte treningen, men det var også flere fra Brodd som valgte å ta turen til Midjord denne formiddagen. Trener på Brodd G13, Martin Tjelta, observerte fra tribuneplass. Først og fremst for å følge sin egen Schou-Andreassen, men også for å få en referanse på nivået i 2005-kullet. Etter treningen var han imponert, og mente først og fremst den store forskjellen, sammenlignet med eget lag, handlet om kloke valg og bevegelser.

Også sportslig leder, Kyrre Sandven, var innom en rask tur på Midjord denne formiddagen. Han håper og tror at Brodd skal produsere flere kretslagsspillere i årene framover, og mener at klubben har tatt store steg i riktig retning de siste årene. Kvelden før satt sportslig utvalg i et lengre møte der de diskuterte veien videre Brodd.

Flere av de besøkende på Midjord lot seg imponere av anlegget med nytt klubbhus og en fin hovedbane, og takket for hyggelig vertsskap denne lørdagen. Forhåpentligvis får vi flere besøk av kretslag i framtiden…

 

Dronevideo fra kretslagssamling

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn