Rutiner for hjemmekamper

av Administrator

Rutiner for avvikling av hjemmekamper på Midjord:

Det kan fremdeles være tilfelle at det blir en del ekstra rutiner i forbindelse med kampgjennomføring i koronapandemien. Les evt. mer her

I god tid før hver hjemmekamp skal lagleder i Brodd ta kontakt med motstander for å ønske velkommen til kamp. Ta også kontakt med dommer for og ønske velkommen og minne dommeren på kampen. Her er det fint om vi legger ved veibeskrivelse til Midjord, og en link til vår «info for gjester» på egen nettside, https://broddfk.no/info-for-gjester/

Trenere og ledere i Brodd møter på Midjord i god tid før kamp, slik at vi kan ta imot gjestende lag ved ankomst. En person skal ha på seg gul KAMPVERT-vest, slik at gjester lett kan finne riktig person for informasjon om bane, toaletter og lignende.

I barnefotballen 6-12 år, og i kamper uten oppsatt kretsdommer, skal det benyttes klubbdommer. Oversikt over disse finnes her: https://broddfk.no/klubbens-dommere/

Klubbdommer skal iføre seg sort KLUBBDOMMER-vest. Både kampvert og klubbdommervest ligger i utstyrsrommet eller kan hentes på kontoret.

Før kamp avvikles det Fair Play-møte hvor dommer, trener og kaptein på hvert lag legger premissene for en god kamp i Fair Play-ånd. Brodd opererer med kaptein i alle årsklasser, men i barnefotballen skal kapteinsbåndet gå på rundgang blant alle spillerne.

Under selve kampene skal foreldre og andre tilskuere stå på motsatt sidelinje av foreldrene. Det er kampvertens ansvar å påse at dette skjer. Dette for å skape gode arbeidsvilkår for trenere og ro for spillerne. Tilskuere skal stort sett stå på asfaltområde om dette er mulig.

Etter kamp skal utstyr leveres tilbake. Dommeregning mottas av dommer, og avfotograferes, og sendes så pr epost til brodd@broddfk.no for utbetaling på konto.

For ungdomsfotball og seniorfotball spesielt:

Minst to timer før kamp skal lagtropp legges inn på gjeldende kamp i fiks.fotball.no / Min fotball.

Dersom det ikke er oppsatt kretsdommer er det hjemmelagets ansvar å legge inn hendelser i kampen, samt godkjenne rapporten etter kamp i FIKS / Min fotball.

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn