Telenor Xtra IFO – Idrettsfritidsordning

av Administrator

Ønsker du at barnet ditt skal få mer fysisk aktivitet – men vil forsøke andre aktiviteter enn fotball for han eller henne? Da bør du vurdere vårt tilbud, Brodd idrettsfritidsordning – Brodd IFO.

IFO aktiviteten er i  Storhaughallen, og tilbudet er hver tirsdag for 1. – 7.klasse  og torsdag for 2. – 7. klasse. ( fra høsten 2024 er tilbudet tirsdag 2. – 7. klasse og torsdag 1. – 7. klasse) Deltakerne får det samme tilbudet som de øvrige deltakerne på FFO, det betyr henting på skolen (1-3 klasse), mat i Broddhuset(noen spiser i Storhaughallen), bag, shorts og langarmet spillertrøye, samt bukse og treningsgenser. Det er en egenandel på kroner 100,- for utstyret men det er en meget fin pakke for en billig penge.

Utstyret kan bestilles her: https://telenorxtra.profilsport.no/

Tilbudet passer godt for de som har barn som ikke spiller fotball, men også for dem som går på Brodd FFO fra før – men som har lyst å utvide tilbudet til også andre idrettsaktiviteter, eventuelt endre fra FFO til IFO.

• 1. klasse har tilbud tirsdag, samt FFO tilbud onsdag , mens øvrige kan velge begge dager. (Fra høsten 2024 har 1.klasse tilbud om FFO mandag og IFO torsdag).
  • Deltakerne kan delta enten én eller to ganger i uken på IFO, men også kombinere med deltakelse på vanlig FFO.
  • All aktivitet skjer i Storhaughallen med idretter som basketball, brenntball, badminton, bordtennis, koordinasjon, balanse, utholdenhet og annen idrettslek.
  • Matservering i Broddhuset – varm mat én gang i uken. ( noen deltakere spiser i Storhaughallen)
  • Husk at utgifter til FFO og IFO er fradragsberettiget på skatten
  • IFO følger skoleruten. Ved planleggingsdager/helligdager som gjelder skolen, har IFO stengt. For skoleåret 2023/2024 gjelder følgende planleggingsdager: 16.8. 17.11. 2.1. og 10.05.. IFO har også stengt i påsken og romjulen.
  • Nylund skole har i tillegg planleggingsdag 02.04 , Storhaug skole har i tillegg planleggingsdag 16.11.

Priser pr måned for Brodd IFO (Samme som FFO):

2023/2024 sesongen                                                        2024/2025 sesongen

1 dag i uken: 700,- pr måned                                            1 dag i uken: 735,- pr. måned
2 dager i uken: 1300,- pr. måned                                      2 dager i uken: 1365,- pr. måned

For å bestille plass til ditt barn på Brodd Telenor Xtra IFO, send epost til ffo@brodd-il.no med følgende opplysninger:

• Navn på deltaker:
  • Ønskede dager:
  • Fødselsdato:
  • Navn på foresatt:
  • Telefon foresatt:
  • Epost foresatt:
  • Adresse:
  • Skole:

Dagsplan

Vi henter 1. –  3. klassingene ved skoleslutt på Storhaug og Nylund skole, mens de øvrige kommer seg til Midjord/Storhaughallen selv. Vi spiser i Broddhuset, før barna gjør seg klar for Storhaughallen. Barna hentes ved fotballbanen på Midjord i perioden 16:00 – 16.30. Fravær meldes Rune Larsen, i SPOND.

Oppsigelse av plass på IFO

Oppsigelsestiden er 2 måneder, regnet fra den 15. i påfølgende måned. Oppsigelsen skal varsles på epost ffo@brodd-il.no

Hvis en vil redusere plasstørrelsen gjelder det som oppsigelse av en del av plassen og oppsigelsesreglene gjelder.

Husk å si opp plassen før 15.juni om man IKKE skal benytte plassen til neste semester. Ellers så går påmeldingen automatisk videre.

Faktura/betaling

Faktura sendes til epostadressen bestillingen er registrert med. Vi anbefaler alle å opprette e-faktura/avtalegiro.

PS!Er det noen som har betalings utfordringer så ta kontakt på epost: ffo@brodd-il.no så er vi behjelpelige.

NB! Fra 1. august frem til skolestart tilbys det heldagsskole. Det samme gjelder fra skoleslutt og ut juni måned. Vi har også heldagsskole i høstferie og vinterferien. Det er egen påmelding til heldagsskolene mot en avgift. Program vil bli sendt på epost og lagt ut i SPOND.

Les mer på https://broddfk.no/telenor-xtra-ffo/

For påmelding eller spørsmål rundt FFO og IFO ta kontakt på e-post: ffo@brodd-il.no

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn