Info for gjester

av Administrator

Velkommen til Brodd og Midjord stadion. Her er litt viktig informasjon for deg som skal besøke Midjord, enten i forbindelse med kamp eller av andre årsaker.

Klubbhuset og Midjord ligger i Midjordgata 36, 4015 Stavanger. Link til google maps her

Brodd spiller sine kamper på kunstgress. Dette gjelder i alle årsklasser. Hovedbanen (NSE-banen) er 65×108 meter lang og nylagt høsten 2016, mens bane 2 (Eurekabanen) er 55×92 meter lang. Det er i tillegg en femmerbane (R2S Arena) hvor det spillers 3-er fotball bak lystavlen.

For å komme til Midjord med bil kan man enten kjøre via Strømsbrua – og kjøre Nymansveien eller via Godalen for å komme ned til vårt anlegg – eller kjøre opp via Haugesundsgata og ta til venstre straks du møter Nymansveien. Innkjørselen til anlegget er samme som er merket med «Midjord bydelshus».

Garderobeanlegget er i kjelleren til det nye Broddhuset, ferdigstilt mai 2017. Ellers brukes også garderober i det røde bydelshuset. Om ditt lag spiller i yngre aldersklasser skal bruk av garderobe være avtalt med Brodd-lag i forkant.

Brodd spiller med helgrønt – eventuelt grønne og hvite drakter.

A-lag og B-lag bruker grønne shortser og grønne strømper.

Toaletter finnes i tilknytning til garderobeanlegget – men også i Broddhuset. Her er også klubbadministrasjon og kiosk. Hjertestarter er plassert i kiosken.

Velkommen til Brodd – og Midjord stadion.

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn