Juniorlaget tok sterkt bortepoeng!

Juniorlaget tok sterkt bortepoeng!

Vidar – Brodd 2-2. Brodds juniorlag fikk æren av å tjuvstarte årets eliteserie for Junior med en tøff bortekamp mot Vidars gode Juniorlag. Vidar som på sin side tok en 5. plass i fjorårets eliteserie, hvor Brodd rykket opp fra sin 1. divisjon.

Selv om vi manglet spillere som Jihad, Trym, Casper, Stian og Matheus, stilte vi mannsterke med det vi hadde av folk. Det skulle ikke mangle på innsats i kampen borte mot Vidar. Guttene følgte kampplanen til punkt og prikke denne mandags kvelden. Dessverre for guttene var det Vidar som var best foran mål i 1. omgang.

Vidars første mål kommer rundt 10 minutters spill i 1. omgang når vi gir bort ballen til Vidar etter å ha bommet på ett oppspill fremover i banen, Vidar takker og bukker å setter inn årets første mål i eliteserien. 10 minutter senere legger Vidar på til 2-0 etter å rullet fint opp på venstre kanten, en av deres spillere får stå umarkert på 11 meteren å prikke inn 2-0. Utifra kampbildet ett noe urettferdig resultat. Brodd henger godt med i 1. omgang å skaper 2 feite sjanser foran mål, uten av vi får nettkjenning. Vidar setter sine 2 sjanser å leder dermed 2-0 til pause.

Guttene hang godt med hodet i pausen, men støtteapparatet gjorde sitt for å troen tilbake hos guttene. Her var det store muligheter for å slå tilbake, men de måtte bare ha troen på det selv ute på banen. Ali Kilinc pepret noen gode ord inn i guttene før omgang 2 sto for tur.

I 2. omgang var det bare å lene seg tilbake å la seg underholde av lekne gutter fra Storhaug. Guttene hadde fått troen tilbake, å Vidar slet med å henge med i svingene. Vi skapte noen små sjanser i starten av 2. omgang, noe som var konturene på noe stort i anmarsj. Etter 55 minutters spill får vi corner fra høyre. Galan tar på seg servitørstøvlene å serverer ballen på ett sølvfat til Idris som stanger inn reduseringen til 2-1.

Guttene hadde fått blod på tann å malte bare på får å få utligningen de nå hadde fortjent, såpass mye løp de at noen av våre egne spillere måtte ut med krampe i begge leggene. En krampe som satt i lenge. Før Emre måtte ut med krampe, hadde Gaoussou tatt plass på topp istedenfor Alper som hadde løpt fra seg. Etter at Emre også måtte gi seg tok Sondre plass ute på høyre kanten. Galan plassert inn som indreløper. 4 minutter etter byttet ligger fortsatt Emre rett ut med krampe i begge leggene, samt Sondre får en stor mulighet når han får en strålende pasning på bakerste stolpe. Sondre avslutter like utenfor. Vi er så nære!

Når det gjenstår 6 minutter av kampen gjør vi ett siste grep for å få vår fortjente utligning når Jens sendes opp på topp. Vi pøser på fremover, noe som også gir store rom for Vidar andre veien. Heldigvis klarer ikke Vidar å utnytte dette, slik at vi får en siste mulighet. I det siste ordinære spilleminutter får vi corner fra høyre. Galan gjør seg nok en gang klar for å ekspedere ballen inn i Vidars 16 meter. Denne gangen blir ballen slått inn på bakerste stolpe hvor Gaoussou på en eller annen måte klarer å rage høyest samtidig som han må hoppe bakover for så å stange ballen i mål til ellevill jubel både på og utenfor banen. En så fortjent utligning skal man lete lenge etter.

Kampen var ikke slutt heller, Vidar skapte like etter scoringen en meget stor mulighet, men ingen av Vidars spillere maktet å sette ballen i mål etter innlegg fra høyre. Dermed ender kampen 2-2 for guttane på Storhaug som virkelige beviser i 2. omgang at laget har noe å gjøre i Eliteserien.

Søndag 10. mars kl. 14.00 er det Brodd – Vaulen på Midjord, vi ønsker velkommen til kamp.

Guttane viser stor karakter med å komme tilbake fra 2-0, samt de er lojale til kampplanen som blir lagt. Dette er nødvending om vi skal plukke med oss mest mulig poeng i årets serie. Utligningen til 2-2 var så fortjent etter den arbeidsinnsatsen som ble lagt ned hele kampen.

K A M P F A K T A
Eliteserien runde 1

Vidar – Brodd 2-2 (2-0)
Mål: Idris Ahmed Omar og Gaoussou Oumar
Assist: Galan Ahmed
Gule kort: Christian Vaaland og Alper Evci
Tilskuere: 70

Brodd:
Kasper Gade – Kasper Ersland, Christian Vaaland, Jens Mikkelsen, Mathias Sæbø Hodneland – Idris Omar, Emre Askelund, Preben Førde – Marcus Laursen, Alper Evci og Galan Ahmed

Benyttende reserver: Gaoussou Oumar og Sondre Kindingstad

Vi prøver å lage en børs etter hver kamp, noe som i utgangspunktet er vanskelig. Spesielt med mandagens laginnsats hvor samtlige hadde fortjent poeng.

Børs:
*** Idris Ahmed Omar
**   Galan Ahmed
*     Mathias Sæbø Hodneland

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn