Her er de tre nye i styret

Her er de tre nye i styret

Bli bedre kjent med de tre som nå er valgt som styremedlemmer i Brodd Fotballklubb Stavanger på årsmøtet 13. mars. Felles for de alle er at fortsatt er aktive spillere.

To styremedlemmer, Elisabeth Karlsen og Camilla Veen takker av etter mange års fantastisk arbeid for små og store i Brodd. Vi har heldigvis flotte erstatter, og verken Elisabeth eller Camilla forsvinner ut av klubben. Begge er fortsatt trener/lagleder for lag i klubben.

Her er de nye styremedlemmene:

Navn: Hanne Elise Pollack

Alder: 30
Yrke: Rådgiver, Universitetet i Stavanger

Tilknytning til Brodd Fotball: Jeg begynte å spille fotball i Brodd rundt 8-årsalderen. Jeg har vært med gjennom barne- og ungdomsfotballen, og kom tilbake til Brodd i voksen alder for å være med på damefotball. Jeg er født og oppvokst på Storhaug, har gått på både Nylund og Svithun, og bor nå i Lervig. 

Fotballbakgrunn: Med både en storebror og storesøster som spilte fotball, var det ingen tvil om at jeg også skulle prøve meg. Jeg spilte sammen med 89-kullet gjennom oppveksten, og kom tilbake til Brodd og ble en del av Brodd Kvinner A i 2017. I tillegg har jeg også spilt fotball for diverse lag i Texas, USA, og universitetslag i Nottingham, Storbritannia. Jeg er utdannet journalist og har jobbet som sportsjournalist, og er medforfatter på en publisert forskningsartikkel om kvinnefotball i media i Storbritannia. Jeg er også en ihuga fotballfan, og har følgt Viking helt siden storebroren min introduserte meg for de som barn.

Hva er best med Brodd Fotball i dag: Bredden i barne- og ungdomsfotballen bærer frukter av det enorme arbeidet klubben har lagt ned for å gjøre fotball tilgjengelig for alle barn i bydelen. Å komme opp på Midjord på en søndag, og se at både barn, unge og voksne er ute på banene og øver, spiller, og koser seg. Å få gleden av et A-lag som presterer i Norsk Tipping-ligaen gjør at våre lokale spillere har mål å jobbe mot. 

Hva bør Brodd Fotball bli bedre på: Jeg vil være med på å jobbe for at vi får større andel jentelag i ungdomsfotballen. Frafall blant ungdom er høy, men spesielt hos unge jenter. Disse må vi klare å holde bedre på. 

Hva ser du for deg å bidra med i Brodd Fotballs styre: Jeg ønsker å være med på å utvikle jentefotballen i Brodd. Jeg er ivrig og engasjert, og Brodd holder en spesiell plass i hjertet mitt.  Jeg er et resultat av Brodds fotballmiljø de siste 20 årene. Jeg ønsker at Brodd skal være et sted hvor man møter både dyktige og engasjerte trenere, utfordringer på fotballbanen, og et sted hvor man finner tilhørighet i enhver alder. 

 

Navn: Katrine Helland

Alder: 37
Yrke: Frisør

Tilknytning til Brodd Fotball: Aktiv spiller på klubbens seniorlag for kvinner, i tillegg trener på både jenter 2006 og gutter 2011. 

Fotballbakgrunn: Har spilt fotball for IL Sand og Hana fram til jeg var 17. Har startet grasrottrenerutdanningen.

Hva er best med Brodd i dag: Jeg er glad i samholdet og engasjementet som skapes på Midjord. Det er fantastisk å se hvordan mennesker med ulik bakgrunn og interesser samles om noe felles, og opplever så mye glede. Det er fantastiske mennesker på alle områder i klubben. Kjekt å se A-laget spille mot gode klubber også utenfor Rogaland, og levere resultater. Samtidig flott å se hvordan disse spillerne er mot ungene som forbilder. Det tror jeg unikt for Brodd her i lokalfotballen. Vi har også en meget velfungerende fotballfritidsordning.

Hva kan bli bedre i Brodd: Legge til rette for at også jenter kan gå hele utviklingsløpet i egen klubb. Jobbe enda mer med å skolere trenere og spillere som ønsker å bli bedre, men samtidig passe på at vi har et tilbud til alle – uansett ambisjoner og interesse. Samtidig blir det viktig å engasjere foreldre til frivillig arbeid i enda større grad.

 

Navn: Simen Albin Thøgersen

Alder: 27
Yrke: Fysioterapeut 

Tilknytning til Brodd Fotball:  Jeg spiller på A-laget til Brodd for andre året, og bor på Storhaug.

Fotballbakgrunn: Guttefotballspiller i Fossum IF, Gjerpen IF, Odd Grenland (som det da het). Juniorfotballspiller i Odd Grenland. A-lagsspiller i Odd Grenland, Skeid Fotball, Wam-Kam, EIK, Wam-Kam, Lommedalen, Brodd. I den rekkefølgen. Satt i styret i Wam-Kam. Tidligere trener for Fossum G12, EIK G15, Wam-Kan 4.div. i to perioder. Fysioterapeut/fysisk trener Stabæk og Viking. Grasrottrenerutdannet. Brodd-spiller i dag. 

Hva er best med Brodd Fotball i dag: Inkludering og samhold – i veldig mange ledd! 

Hva bør Brodd Fotball bli bedre på: Slik jeg ser og kjenner Brodd, har jeg ingenting spesifikt å sette fingeren på. Brodd er en breddeklubb som tar vare på mange – som en breddeklubb skal. Kanskje kunne man klart å gi et enda bredere og bedre tilbud til spillerne som vil aller mest. Kanskje kunne man også gitt alle spillerne i klubben et bedre sportslig tilbud, ved å videreutvikle enda flere trenere og å ta i bruk kompetanse som allerede finnes i klubben. 

Hva ser du for deg å bidra med i Brodd Fotballs styre: Jeg håper jeg kan bidra med noe fotballkompetanse og innsikt i hvordan andre klubber på både ekstremt breddenivå og norsk toppnivå driver. 

Her er de øvrige personene i forslaget til nytt styre lagt fram av valgkomiteen:

Styreleder: Roar Houen (gjenvalg to år)
Nestleder: Lene Andrea Knutsen (ikke på valg)
Styremedlem: Byrge Hodne (gjenvalg to år)
Styremedlem:  Kyrre  Sandven (ikke  på  valg)
Styremedlem: Sigurd Rønningen (ikke  på  valg)

 

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn