Junior 2 med full kontroll over Tjensvoll!

Junior 2 med full kontroll over Tjensvoll!

Tjensvoll – Brodd 2  1-3. Junior 2 tok torsdags kveld turen ut til Sørmarka Arena for å møte Tjensvoll til seriekamp. Guttane har fått en god start på sesongen etter seier borte mot Randaberg og hjemme mot Sunde. Mot Tjensvoll skulle vi møte langt sterke motstand i Tjensvoll som også på sin side hadde 2 av 2 seirer før oppgjøret mot guttane fra Østre Bydel.

Skal i hvert fall ikke stå noe på samholdet hos Juniorgutta når 15 av spillerene som er med i treningsgruppa er med å støtter de 15 som er med i troppen i kampen mot Tjensvoll. Noe som settes stor pris på av guttane selv og ikke minst støtteapparatet. Vi hadde forfall fra gjengen som er ute på tokt med skoleskipet Gann samt Fredrik som sliter med beinhinnebetennelse. Vi stilte uansett en mannsterk tropp som gjorde jobben mot Tjensvoll.

Starten av kampen er litt rotete fra begge lag hvor en gjør enkle feil, samt at spillet ikke helt får satt seg. Litt etter litt tar vi mer over kampen og scorer også først allerede etter 15 minutters spill. Trym tar med seg ballen inn på Tjensvoll sin banehalvdel, han slår en flott ball ut til Anders som har dratt seg ut på høyresiden. Han får lagt inn langs bakken hvor Alper venter på rundt 13 meter hold. Han får ett godt første touch før han smeller ballen opp nettaket til 1-0 ledelse for de grønne og hvite. En flott scoring.

Når kampen var bikket 60 minutters spill skulle vi legge på til 2-0 etter nok en flott scoring. Brage slår presis pasning fra egen banehalvdel ut til Ola som setter stor fart inn i Tjensvolls 16 meter, han slår en pasning til Alper som er sterk å holder Tjensvollspillerene på avstang. Legger så ballen ut til Stian på 14 meters hold som smeller ballen ned i høyre hjørnet for keeper. Nok en flott scoring fra guttane.

13 minutter senere får vi nok dagens flotteste mål på Sørmarka. Denne gangen slår Ola en perfekt crosser til Stian som er på motsatt kant, han slår følsomt ballen bak 2 av Tjensvolls forsvarerer på 1 touch. Ballen ender opp hos Mahamedek venter på at ballen er i perfekt høyde før han avslutter flott på halv volley utagbart for keeper. Rett og slett nydelig angrepsfotball.

Jørgen bakerst i buret for oss i 2. omgang ønsket å gjøre det litt spennende på slutten når han slipper inn ett skudd fra 16 meters hold, men heldigvis for oss klarer vi å holde det helt inn å vinner meget fortjent 3-1.

Guttane leverer en meget sterk prestasjon mot ett meget bra Tjensvoll lag, vi er av og til i løpet av kampen såpass gode at Tjensvoll så dårlige ut. Vi spiller fotball langs bakken i høyt tempo og skaper store vanskeligheter for Tjensvoll. Vi skaper sjanser i fleng, men scorer visst kun fine mål denne kvelden. Vi blir kanskje litt offensive i hodet, slik at Tjensvoll enkelt kunne kontret oss i senk. Heldigvis ordner Trus, Vahdet og Jens opp i stor stil. Benjamin Berg og Sondre Kindingstad løper fillene av seg frem og tilbake på sine backer. Samtlige på banen leverer en meget god forestilling som igjen gjør at vi vinner sammen som ett lag.

Vi har fortsatt ting å jobbe med, men dette var absolutt ett steg i riktig retning

KAMPFAKTA
Tjensvoll – Brodd 2  1-3 (0-1)
Mål: Alper Evci, Stian Kristiansen og Mahamedek Dalal
Assist: Anders Berg, Alper Evci og Stian Kristiansen
Gule kort: Vahdet Dereli
Tilskuere: 23

Brodd: Jonas Høiby – Sondre Kindingstad, Vahdet Dereli, Truls Trondsen, Benjamin Berg – Jens Mikkelsen, Brage Skjørestad, Anders Berg – Ola Sinnes, Alper Evci og Trym Schjølberg Sivertsen.

Benyttende reserver: Jørgen Kristiansen, Stian Kristiansen, Benjamin Amundsen og Mahamedek Dalal.

Er vanskelig å sette børs etter en slik kamp, juryen basert på 4 personer denne kvelden var uenige om hvem burde få hva. Så sånn sett burde samtlige fått, men vi har landet på 3 personer tilslutt.

Børs
*** Trym Schjølberg Sivertsen
**   Brage Skjørestad
*     Vahdet Dereli

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn