Alt om seriestarten i Norsk Tipping-ligaen

Alt om seriestarten i Norsk Tipping-ligaen

Lørdag 13.april kl 1300 braker det løs. Brodds A-lag herrer møter Pors Grenland i serieåpningen i den nasjonale Norsk Tipping-ligaen. Kampen kan du se direkte på TV/PC/Mobil. I tillegg kan du lese om mange mer nyttige ting rundt seriestarten ved å klikke deg inn her!

La oss begynne med TV-overføringen. Mange av Brodds kamper i år, de som ikke spilles i Stavanger, blir overført direkte. Sikrer du deg abonnement på Direktesport, får du alle kampene – og mange andre kamper og annen idrett for under 100-lappen pr måned. Trykk her for å sikre deg tilgang – og Brodd i sofaen på lørdag kl 1300. 

Første hjemmekamp er 2. påskedag klokken 1700. Motstander er Vardeneset BK. Til den kampen kommer Norsk Tipping til Midjord for å lage reportasjer, podcast og mye annet gøy. Derfor bør du sette av dato og klokkeslett allerede nå. For deg som er på ferie: Tidlig hjem!

Vi håper ALLE som er glade i Brodd, eller som bare vil støtte vårt gode arbeid – og samtidig ha sjansen til å vinne flotte premier, også blir med i vår SCORINGSKLUBB. Klikk deg inn her for å vite mer og registrere deg!

Bli gjerne også med i Norsk Tippings nye konsept «Tribunekampen». Det er helt gratis, og kan vinne deg 50.000 kroner – og samtidig 50.000 til Brodd. Les om opplegg og våre tips for 1. runde her!. PS! Tipsene for 1. runde må leveres inn før torsdag kl 1730, men du kan melde deg på senere også.

Så til det sportslige. Det er mange som i disse dager tipper tabellen i Norsk Tipping-ligaen avdeling 3. Her er det mest grundige tipset og analysen av avdelingen vår:

Sportshjørnet.com

Trener Aleksander Midtsian tar med seg 18 spillere til Porsgrunn. Det er tvilsomt om Preben Erland og Emil Hansen blir klare til kamp, men nysigneringen Rasmus Martinsen er klar. Det er ikke Adrian Szady, vår polske keeper, men det jobbes med saken. Hvis ikke er unge Kasper Gade mer enn klar til å stå Norsk Tipping-liga med rutinerte Tor Inge Brendøy på benken.

Her er årets spillerstall!

Vi gleder oss til å komme i gang. Vi gleder oss voldsomt. Treningskamper er treningskamper. Nå begynner kampen for poeng.

Hele oppsettet vårt – og tabell finner du her!

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn