Damelaget fikk det tøft mot seriefavoritt

Damelaget fikk det tøft mot seriefavoritt

Viking 2 – Brodd 4-0. Det var duket for toppoppgjør i kvinnenes 4. divisjon når Viking skulle ta imot serieleder Brodd til kamp på Viking sin hjemmebane. Når vi ble tatt imot med korpsmusikk på parkeringsplassen før kamp virket det som om noe var i gjære.

Viking hadde i hvert fall tatt sine forhåndsregler når de hadde med seg full kvote fra Viking 1 på spillere de kunne ta med seg fra forige kamp Viking 1 var i askjon. Det betydde for vår del at vi skulle møte spillere som er gode nok for å spille i toppen av 2. divisjon (3. plass pr. 15. mai) Bare det utgangspunktet gjør det tøft for våre damer som trener 1-2 ganger i uken.

Vi startet i hvert fall kampen med ett smell når Maren Rasmussen plutselig var alene med keeper, litt skrått vell og merke og med motspillere hakk i hæl. Avslutningen gikk midt på keeper.

Etter dette ble det mye Viking resten av kampen, vi måtte springe mye i mellom mot dyktige jenter fra Viking som nok holder en snittalder på 17-18 år. De var flinke på å snu spillet, samtidig som at ballen gikk raskt fra spiller til spiller. Sant må sies at vi forsvarte oss godt mot Viking, men det ble ikke lett for oss når vi hele tiden måtte bytte spillere grunnet skader og andre unnskyldninger.

Den ene spilleren haltet mer enn den andre, så vi byttet litt spillere på rundgang her og der. Det funket sånn noenlunde, men Viking ble ikke dårligere av den grunn.

Viking var nok en klasse høyere enn oss denne kvelden, men kjekt å få måle krefter mot så gode lag. Flomlyset på vestbanen kom heller aldri på, noe som gav en klar fordel for Viking sine jenter som nok hadde bedre syn enn jentene fra Storhaug. En taktisk innertier fra Vikings støtteapparat derane.

Uansett feirer vi 17. mai på en finfin 2. plass, før vi møter favortitt nr. 2 i Sandnes 22. mai på hjemmebane kl. 20.00. Får vi en liten bombe her?

KAMPFAKTA
Viking 2 – Brodd 4-0
(1-0)
Mål: Ingen
Gule kort: Ingen
Dommer: God kontroll
Tilskuere: 35

Brodd: Tone Søndeland – Malena Nissen, Karianne Erland, Ingrid Eikemo, Frida Skiftestad, Beate Tjølsen – Maren Ravnås, Erika Breivik, Kristin Ueland – Maren Rasmussen og Karianne Undem

Benyttende reserver: Anette Halvorsen, Gulla, Hanne Pollack og Oda Eide

Børs:
*** Karianne Undem
**   Ingrid Eikemo
*     Frida Skiftestad

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn