Tung kveld for damelaget

Tung kveld for damelaget

Havørn – Brodd 4-2. Det ble en tung kveld for damelaget som måtte se seg slått 4-2 av gjengen fra Tananger, altså ikje vigå for de som tror det. Litt ymse forfall av ulike slag begynner å bli en vane, men på papiret en god tropp å beregne.

Det ble heller ikke denne kvelden flagget fra de 8 nakne flaggstengene på stadion, det å få besøk av Brodd er tydeligvis ikke stort nok for Havørn. Neste gang får vi ta med kongen og dronningen, kanskje det blir mer flagging da.

Like før kampstart fikk vi overlevert en aldri så liten trebenk, noe vi satte stor pris på. Gleden var dessverre kortvarig når de tok tilbake gaven etter kampslutt.

Som alltid hyggelig bekjentskap når vi møter Havørn enten på Midjord eller Tananger, det svir bare litt ekstra når det ender i tap som det gjorde tirsdags kveld.

Vi setter ikke våre sjanser i løpet av kampen, noe vi får svi for spesielt mot slutten av kampen. Slik har det ofte vært når vi møter Havørn.

Etter 34 minutters spill er Stine Kloster den som setter ballen i mål bak Tone, Stine har nok en del scoringer på sin kappe mot Brodd opp gjennom årene beklageligvis. Vi skulle slå tilbake kjapt bare 4 minutter senere når Randi slår en perfekt corner til Gulla som stanger ballen knallhardt i mål med hodet. 1-1 sto seg til pause.

I 2. omgang har vi kanskje ballen mer enn Havørn, men skaper kanskje like mange sjanser. Bare våre sjanser er kanskje litt større enn Havørn sine. Når fotballene ikke vil inn i rett mål, så vase de heller inn i feil mål istedenfor. Havørn scorer faktisk 3 mål på 12 minutters tid bare i tidsrommet 72. spilleminutt til 84. spilleminutt. Dermed 4-1 til Havørn.

Like før slutt får Gulla straffe når hun kolliderer med Havørns gode keeper, dommeren peker på 11 meteren og gir Havørns keeper gult kort. Vi takker selvfølgelig for gaven, å ekspederer ballen i mål.
Dermed er nesten 6 års spøkelse over når det gjelder straffer. Da har vi scoret på 1 av 5 straffespark.

Sluttresultatet blir 4-2 til Havørn. Dermed står det 1-1 i kamper så langt denne sesongen, da blir det en siste og avgjørende kamp på NSE-banen. Takk for kampen.

KAMPFAKTA
Havørn – Brodd 4-2 (1-1)
Mål: Gulla x 2
Assist: Randi Carlsen
Gule kort: Ingen

Brodd: Tone Søndeland – Anette Halvorsen, Frida Skiftestad, Karianne Erland, Randi Carlsen – Gulla, Kristin Ueland, Maren Ravnås, Karianne Undem, Siw Therese Tårnes – Maren Rasmussen.

Benyttende reserver: Hanne Pollack, Oda Eide og Solveig Meling Johannessen.

Børs:
*** Gulla
**   Anette Halvorsen
*     Tone Søndeland

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn