Sterk hjemmeseier for Junior 2!

Sterk hjemmeseier for Junior 2!

Brodd 2 – VBK 2  3-1. Junior 2 tok en svært viktig seier hjemme mot Vardeneset 2 onsdags kveld. Det var knyttet stor spenning til om guttene kunne fortsette seiersrekken når sterke VBK 2 sto på motsatt side. En 18 manns store tropp var tatt med for å teste krefter, men kun 17 av disse møtte opp til avtalt tid. Siste mann hadde huket av feil dato på kalenderen, vedkommende ønsker i denne sammenheng å være anonym.

Vi gikk uansett ut i ett forrykende tempo, for allerede etter 5 minutters spill kunne stillingen allerede vært 2-0. Uansett en god start, men om sjansesløseriet skulle fortsette kunne det fort blitt en tung dag på jobben for guttene.

Etter 8 spilte minutter setter Stian på turboen ute på sin venstre side, kjører litt karusell med forsvaret og deres keeper, før han serverer ballen på ett sølvfat til Brage som bare kan bredside ballen enkelt i mål til 1-0 ledelsen. En særdeles fortjent ledelse. 6 minutter senere skulle vi legge på til 2-0 etter en godt slått corner fra Ola som Stian så vidt stusser videre med foten til Vahdet som bruker alle kreftene han har i kroppen for å transportere ballen i mål fra 2 meters hold. Ballen gikk i hvert fall i nettet. En særdeles god start for guttane. Det kan også noteres at vi blir snytt for ett klart straffespark når Jihad blir felt noen minutter senere, men dommeren vinker spillet videre.

Guttene virket å være godt fornøyd med starten, ettersom vi gjerne ønsket å gjøre litt mer på egenhånd. Uansett sto vi godt i mot VBK som kjempet seg mer og mer inn i kampen, men de kom ikke til de altfor store sjansene. Det skulle uansett smelle godt i foten til en av spillerene hos VBK som dundrer løs ett skudd fra 30 meters hold, en ball som fyker som en prosjektil gjennom luften utagbart forbi Andres i Brodds mål. Dette skjer like før pause, slik at stillingen er 2-1 til Brodd når dommeren blåser for pause.

Vi klarer ikke å skape altfor stort trykk på VBKs mål i 2. omgang for å punktere kampen, men VBK kommer gradvis mer og mer med i kampen å skaper noen småsjanser. Vi jobber godt sammen, slik at VBK ikke får de rommene de ønsker. Når vi selv har ball slurver vi i overkant mye med presisjon, noe vi fort kunne blitt straffet for.

Når det gjenstår 16 minutter av kampen jakter Preben Førde en løs ball inne i Vardeneset sin 16 meter, han når ballen før keeper og blir revet ned inne i 16 meteren. Kampens dommer blåser for straffe. Jihad Kher legger ballen på 11 meteren, han setter ballen rolig i mål langs bakken til venstre for keeper.

Etter scoringen gikk noe av luften ut av VBK, slik at vi bare kunne kontrollere kampen inn til en deilig 3-1 seier mot Vardeneset. Noe som betyr at guttene innehar 2. plassen på tabellen etter halvspilt serie, kun 1 poeng bak Staal Jørpeland.

En liten nedtur er det for Juniorlaget at vi nå mister 2 kjekke gutter i Stian Jakobsen og Preben Førde som nå har fullført sine studier på skoleskipet Gann. Vi ønsker begge 2 lykke til videre i livet og håper vi igjen får se begge på Storhaug ved en senere anledning. Gode guttar både på og utenfor banen, det er det i hvert fall ingen tvil om. De vil absolutt bli savnet!

KAMPFAKTA
Brodd 2 – Vardeneset 2  3-1
(2-1)
Mål: Brage Skjørestad, Vahdet Dereli og Jihad Kher
Assist: Stian Kristiansen 2 og Preben Førde
Gule kort: Ingen
Tilskuere: 37

Brodd: Andreas Bertelsen – Ola Sinnes, Jens Mikkelsen, Vahdet Dereli, Benjamin Berg – Steinar Torkellsen, Preben Førde, Anders Berg, Brage Skjørestad, Stian Kristiansen – Jihad Kher.

Benyttende reserver: Sajad Mustafa, Stian Jakobsen, Espen Solvang, Benjamin Porter, Benjamin Amundsen og Fredrik Pedersen

Børs:
*** Jens Mikkelsen
**   Vahdet Dereli
*     Preben Førde

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn