Tung kveld for Junior 2

Tung kveld for Junior 2

Forus & Gausel – Brodd 2  5-1. Det ble en tung kveld for Junior 2 når de tok turen til Forus for å møte formsterke Forus & Gausel som ikke hadde tapt en seriekamp siden mai. Juniorene har toppet serien i høst, men har måttet gi fra seg tronen etter litt mye stang ut de siste 3 kampene. Stang ut ble det også i kampen mot Forus onsdags kveld.

Vi skulle gå ut i lavt press, noe vi mestret veldig bra i starten av 1. omgang. Vi lot ikke Forus få mye rom, slik at de måtte slå i bakrom. Her hadde vi veldig god kontroll. Dessverre slipper vi inn ett veldig billig mål på frispark 20 minutt ut i 1. omgang. Noe som gjorde oss litt stresset. Vi går litt etter litt ut av planen vår denne kvelden, noe som gjør at vi blir litt for offensive i hodet mot slutten av omgangen. Noe som gjør at det åpner seg muligheter for Forus. Dette utnytter Forus med 2 mål like før pause, noe som gjør at stillingen er 3-0 til pause.

Vi gjør om på strategien vår i 2. omgang for å knappe innpå ledelsen til Fours. Dette ga en litt annerledes kamp, som gjorde at vi var fullt på høyde. Uten at vi hadde marginene på vår side. Det skaper selvfølgelig kontringsmuligheter for Forus når vi går så offensivt til verks, noe som gjør at Forus går opp i en 4-0 ledelse. Like etterpå blir Clement felt inne i 16 meteren, noe som gjør at vi får straffespark. Straffen setter Brage sikkert i mål. De siste 15 minuttene har vi gått fullstendig tom for energi, slik at Forus tar mye over spillet. Det resulterer også i mål nr. 5. Noe som også blir det siste som skjer denne kvelden. Forus vinner 5-1, ett resultat som er litt flaterende. Uansett er det bare å brette opp ermene, for på mandag venter rival Vidar 2 på Midjord kl. 20.05. Dette blir ein rysere, hvor jeg er sikker på at våre gutter er ute etter å revansjere seg kraftig.

KAMPFAKTA
FGI – Brodd 2  5-1 (3-0)
Mål: Brage Skjørestad
Assist: Clement Buch Hansen
Gule kort: Benjamin Porter

Brodd: Jonas Høiby – Hasmatullah Noori, Truls Trondsen, Clement Buch Hansen, Benjamin Porter – Sajad Mustafa, Brage Skjørestad, Benjamin Amundsen, Anders Berg, Steinar Torkellsen og Mark Ndobo.

Benyttende reserver: Adnan Mohamud, Osama Khaled, Vahdet Dereli, Ludvig Buch Hansen, Alexander Suhr og Mahamedek Dalal.

Børs:
*** Hasmatullah Noori
**   Anders Berg
*     Brage Skjørestad

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn