Sterk hjemmeseier av Junior 2!

Sterk hjemmeseier av Junior 2!

Brodd 2 – Vidar 2  4-2. En fin mandags kveld med flomlys over vakre Midjord gjorde dagen fullkommen når Brodd junior 2 sto igjen med 3 poeng mot rivalene Vidar fra Lasse. Juniorguttene har hatt mye stang ut de 3 siste kampene, men brettet opp ermene i sesongens siste hjemmekamp mot Vidar 2. Vidar stilte kun med 12 spillere til kveldens kamp, men spillerene var av såpass god kvalitet at minst 2 av dem ikke var ført opp på dommerkortet.

Vi skulle gå offensivt ut fra start i kampen mot Vidar, de skulle absolutt ikke få noe gratis i denne kampen. En slik taktikk gjør også at en tappes fort for krefter, men den 1. omgangen guttene leverer mot Vidar er årsbeste. Vidar guttene blir sprunget i senk, taktikken ble fulgt til punkt og prikke.

Det er også kollektiv knallhard jobbing som gir Brodds første mål for kvelden, Sajad vinner ballen høyt i banen hvor han sender ballen videre ut til Alper som banker ballen opp i nettaket til 1-0 ledelse. En deilig scoring! En såpass deilig scoring at nesten hele laget springer ut til benken for å feire, trodde vi på sidelinjen. Grunnen var en helt annen, det var vann guttene trengte.

Guttene kjørte videre på med sitt press, noe som gjorde Vidar unøyaktige i sitt angrepsspill. De kom på sporadiske besøk, men er ikke mye feil vi kan gjøre før vi blir straffet for dette. Uansett hadde guttene god kontroll defensivt i 1. omgang. Like før halvtimen var spilt av 1. omgang har både Anders Berg og Sajad Mustafa gitt beskjed om at de begge må bytte. Benjamin Amundsen og Mahamedek Dalal klargjøres for innhopp. Før byttet gjøres har rollene på det første målet blitt gjort om, denne gangen er det Alper som er servitør til Sajad. Alper får ballen på rundt 20 meter fra målet, han lobber den i en fin bue over Vidars venstreback til Sajad som fra 10 meters avstand kliner ballen opp i krysset på halv volley. En nydelig scoring!

For øvrig er det verdt å nevne at Mark Ndobo som nesten aldri har spilt høyre back i sitt liv, gjerne 1-2 ganger herjet med Vidar sine offensive våpen. Gang på gang brøt han foran og tråkket til i duellene, var lite eller ingenting som kom seg forbi Mark i denne kampen.

Vi ledet 2-0 etter halvtimen spilt, men vi skulle ikke gi oss der. Etter 36 minutters spill blir Alper taklet ute på Brodds høyre kant. Dommer gir frispark, Alper spør om å få lov til å skyte. Nei, er svaret han får fra benken. Mathias kommer fra motsatt kant og overtar ansvaret som «servitør». Ett perfekt slått frispark slått inn mot bakerste stolpe går forbi alt og alle, innom stangen og inn i målet til 3-0 ledelse. Så enkel og grei kan fotballen være.

På overtid har Mathias funnet Stian på sin venstrekant som setter opp sin turbo forbi Vidars høyre back, han legger inn ett taklingsforsøk som gjør at Stian går i bakken. Straffe dømmer kampens dommer. Dagens kaptein Jens Mikkelsen er kulden selv når han setter ballen helt ute i venstre siden for seg selv, en solid straffe som gjør at vi går til pause med 4-0. I pausen får Mathias en velfortjent pause, hvor Benjamin Porter erstatter Mathias.

I pausen var stemningen god, men vi hadde noen kamper fra tidligere i år i baktankene. Så her måtte guttene være skjerpet for å beholde alle 3 poengene på Midjord.

For vi fikk den værst tenkelige åpningen av 2. omgangen, Vidar går rett i strupen på oss. De reduserer til 1-4 noe som gir den nytt håp. Denne kvelden skulle det uansett være guttene fra Midjord som skulle få med seg alle 3 poengene. De sto gått defensivt, samtidig stresset dem ikke med å sette fort i gang hver gang ballen var ute av spill. Samtidig satte vi godt trøkk på Vidar fortsatt, selv om vi kanskje gikk litt ned i press fra 1. omgangen.

Etter 57 minutters spill får straffe etter at vi nydelig spiller oss frem til Mahamedek som er på løp på sin høyre side, innlegget hans går rett i hånden til en Vidar spiller. Nytt straffe, men denne gangen er det keeperen som seiret over Jens som skyter midt på keeperen.

Vi holder god stand i 2. omgang, hvor Vidar ikke fikk skapt all verden. Ett frispark på overtid som blir satt inn av Daniel Våge som ikke sto på dommerkortet er vel beholdningen Vidar kom med i 2. omgang.

Vi vinner 4-2 mot ett sterkt Vidar-lag, noe som fortsatt gjør at vi har muligheten å vinne serien, men vi er avhengig av noen resultater går vår vei.

Vi spiller en nærmest perfekt kamp, noe som gleder undertegnende. Var kjekt å se på fra start til mål. Seieren feires med pizza på klubbhuset sammen med resten av Juniorlaget som så langt i årets sesong har gjort det meget bra.

KAMPFAKTA
Brodd 2 – Vidar 2
  4-2 (4-0)
Mål: Alper Evci, Sajad Mustafa, Mathias Sæbø Hodneland og Jens Mikkelsen
Assist: Alper Evci x 2, Sajad Mustafa og Stian Kristiansen
Gule kort: Brage Skjørestad, Jens Mikkelsen, Alper Evci og Clement Buch Hansen

Brodd: Sander Christenssen – Mark Holm Ndobo, Hasmatullah Noori, Clement Buch Hansen, Mathias Sæbø Hodneland – Sajad Mustafa, Brage Skjørestad, Jens Mikkelsen, Anders Berg, Stian Kristiansen – Alper Evci

Benyttende reserver: Benjamin Amundsen, Mahamedek Dalal, Benjamin Porter, Adnan Mohamud, Ludvig Buch Hansen og Vahdet Dereli

Ufattelig vanskelig med børs denne kvelden, vi er innom mange kandidater. Kun 3 som kan få dessverre.

Børs:
*** Jens Mikkelsen
**   Mark Holm Ndobo
*     Clement Buch Hansen

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn