Damelaget holdt Riska til uavgjort!

Damelaget holdt Riska til uavgjort!

Riska/Hana – Brodd 2-2. Nabolagsmøte i luftlinje skulle igjen ende i uavgjort denne sesongens kamp nr. 3. Det betyr at alle 3 møtene denne sesongen har endt med uavgjort. Det betyr også at spøkelset henger over oss fortsatt i kampen om å ta den første 3 poengeren på hele 13 kamper mot Riska/Hana. I kveld hadde vi en aller tiders mulighet for muligheten på 3 poeng, men dessverre ble de 2 sene mål i mot like før slutt også denne kvelden. Dermed må vi vente til neste sesong for å få den første seieren mot Riska/Hana.

I garderoben før kamp var stemningen alvorlig og fokusert, da hjelper det ikke at undertegnende finner en ladekabel til El-bil inn i garderoben før taktikkpraten. Dette for å sørge for at alle med EL-bil hadde mulighet for å komme seg hjem til sivilisasjonen. Selve taktikkpraten før kamp virket samtlige fokuserte på sine arbeidsoppgaver, noe som skulle gjøre dem klare til kamp.

Dessverre hang vi ikke helt med når kampens dommer satte i gang kampen. For vi hang virkelig etter for ett meget bra Riska-lag for anledningen. Vi visste fra før av at Lotte Madsen er ei spiller vi må sørge for å ha kontroll på, i tillegg var Ida Jensen også på banen. Noe som skapte hodebry for vår midtbane. Vi slet virkelig med å vinne dueller på midtbanen, også de berømte 2. ballene tapte vi i 1. omgang.

Så mot spillets gang slår Karianne Erland en lang ball i bakrom til Victoria Lange som jakter såpass at forsvaret og keeper ikke får kommunisert på best mulig vis. Noe som gjør at Victoria får en enkel oppgave med å gi Brodd ledelsen 1-0. Noe ufortjent gjerne?

Like etter scoringen varter Anne Haukeland med en helt vanvittig redning når hun får slengt seg ut i hjørnet etter en avslutning fra 7 meters hold. Den så samtlige på sidelinjen i mål, men Anne vartet opp med en meget sterk enhåndsredning. Noe som absolutt holder oss inne i kampen. Vi begynner så smått å få stabilisert oss på midtbanen, men Riska kommer fortsatt på besøk i vår 16 meter.

Så hvorfor ikke score mål nr. 2 like før pause? Victoria får kontroll på ballen rundt 25 meter ifra Riska sitt mål, hun legger ballen tilbake til Karianne Undem som lader sin venstre slegge. Ballen går i en prosjektil opp under tverleggeren til Riska å inn i målet til 2-0 ledelse. Ikke fortjent, men scoringen er nydelig!

2-0 sto seg til pause. Pausepraten var mye tydeligere enn på lenge, samt spørsmål ble besvart. Det virket som fokusert gjeng som ikke var fornøyd med kampens 1. omgang. Til tross for at vi ledet 2-0.

  1. omgangen ble en langt bedre gjennomført kamp fra våre damer, enn den 1. omgangen. Vi virket mer på høgget, i tillegg klarte vi å vinne 2. baller mye mer. Det var ikke mye Riska/Hana fikk av muligheter til å redusere i 2. omgang. Til det sto vi svært kompakt, uten at vi skapte for mye den andre veien. Arbeidsinnsatsen var 110 % i 2. omgang. Alle 3 poengene skulle hjem til Midjord denne kvelden.

Dessverre skulle det bli tøffe siste 20 minutter av kampen når Gulla pådrar seg direkte rødt kort etter å ha bli holdt ganske kraftig, noe som gjør at vedkommende blir frustrert i gjerningsøyeblikket å sparker etter Riska-spilleren. Dermed rødt kort, noe som gjorde at vi måtte klare oss med 10 spillere resten av kampen.

Vi kjempet knallhardt, men Riska skulle få de målene de trengte for å klare uavgjort. 2-1 reduseringen er svært unødvendig fra vår side. Riska får ett kast, ett kast de tar såpass raskt at vi ikke henger helt med. Vi har muligheten til å få klarert, men Riska får tilslutt pirket ballen i mål til 1-2. Dette skjer 10 minutter før full tid.

5 minutter før slutt er tidligere nevnte Lotte Madsen på ferde når hun får vendt opp på 16 meters hold, før hun fyrer av ett knallhardt skudd nede i høyre hjørnet for Anne Haukeland. En flott scoring, men desto surere for våres del. Etter spill og sjanser kan vi si oss fornøyd med 2-2 mot Riska, selv om vi hadde alle tiders mulighet til å få med oss 3 poeng.

Vi takker Riska/Hana for kampen. Kjekt med speaker og kiosksalg i løpet av kampen, i tillegg til liveoppdateringer på facebook «Lokalfotballen rogaland»

Nå venter Sandnes Ulf i siste serierunde før vi tar en aldri så liten ferie. Tirsdag 29. oktober kl. 20.00 på Midjord.

KAMPFAKTA
Riska/Hana – Brodd 2-2
(0-2)
Mål: Victoria Rydningen Lange og Karianne Undem
Assist: Karianne Erland og Victoria Rydningen Lange
Gule kort: Ingen
Røde kort: Gulla

Brodd: Anne Haukeland – Henriette Goa, Karianne Erland, Ingrid Eikemo Opdal, Beate Oftedal – Gulla, Kristin Ueland, Anette Halvorsen, Karianne Undem, Kristin Olsen – Victoria Rydningen Lange.

Reserver: Siw Tårnes, Maren Ravnås og Hanne Pollack

Børs:
*** Ingrid Eikemo Opdal
**   Kristin Ueland
*     Anne Haukeland og Victoria Rydningen Lange

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn