4. plass til Damene i årets sesong!

4. plass til Damene i årets sesong!

Brodd – Sandnes Ulf 1-4. Damelaget tok tirsdags kveld imot Sandnes Ulf til årets siste seriekamp på Eureka-banen, til neste sesong blir damelaget å se på NSE-banen. Motstanderlaget Sandnes kjemper en intens kamp mot Viking om å få rykke opp til 3. divisjon. Så motstanden skulle det ikke stå på i hvert fall. Vi manglet noen spillere grunnet sykdom, suspensjon, jobb og skader. Uansett stilte vi en god tropp denne kvelden.

Vi viste det at det skulle bli en tøff kamp for gjengen i grønt og hvitt fra Østre Bydel, men vi slo godt ifra oss. Dessverre fikk vi en dårlig start etter 8 minutters spill. En av Sandnes spillerne får til en godt første touch før hun slår ballen hardt inn langs bakken på bakerste stolpe, der dukker det en annen gauk opp som setter ballen i mål til 1-0. Vanskelig å gjøre noe med den scoringen.

Etter scoringen kommer vi mye mer med i kampen, noe som skaper litt problemer for Sandnes Ulf. Etter 17 minutters spill kjemper Kristin Olsen godt innen i Sandnes sin 16 meter, hun får sendt ballen avgårde i lengste hjørne. Ett tigersprang fra deres keeper gjør at Sandnes fortsatt leder 1-0.

Etter 35 minutters spiller Sandnes på en visitt i vår 16 meter, vi er ikke kyniske nok i vår egen 16 meter. Noe som gjør at vi gir bort scoring nr. 2 til Sandnes. 5 minutter senere er vi farlig frempå når Beate slår ballen ut til vår venstre side, Rasmussen får plukket med seg ballen før hun serverer ballen videre til Victoria på 16 meters streken. Dessverre går avslutningen til Victoria like til side for målet. Så Sandnes går til pause med 2-0.

Like etter pause blir Brodd snytt for ett soleklart straffespark, en av Sandnes sine forsvarsspillere bruker hånden til å få ballen ut av 16 meteren. En bevist handling som kampens dommer får med seg, men mener på at ballen søker hånd. Noe vi fra sidelinjen er helt uenige i. Dermed ingen straffe til Brodd denne gangen. Ekstra surt er det at Sandnes legger på til 3-0 ikke altfor lenge etterpå.

10 minutter før slutt er det Randi Carlsen som får gleden av å score årets siste mål for Brodd sin del, etter at Karianne Undem slår en fin stikker i bakrom. Randi får lirket ballen forbi keeper, slik at den stille og rolig trilter inn i målet til 1-3.

5 minutter før slutt blir det blåst frispark til Sandnes Ulf når Anne bakerst i Brodds mål er ute å klarerer ballen i Sandnes spilleren som kommer motsatt vei. En strålende inngripen fra Anne, men dessverre mener dommer at det skal resulteres i frispark til Sandnes. Dommerens grunn er at vår keeper har for stor fart, er litt gale når Sandnes sin spiss har større fart den andre veien. Vi er i hvert fall uenige i avgjørelsen. Frisparket ender også i en fin scoring fra Sandnes Ulf spilleren som tar seg av frisparket.

Vi taper kampen 4-1, men kan se oss fornøyd med gjennomføringen av kampen. Vi gleder oss allerede til neste sesong, vi har mye å jobbe for. I tillegg har vi mye forbedringspotensiale. Så det er opp til jentene om de ønsker dette selv, for vi skal videre opp på tabellen. Målet før sesongen var å nå 3. plassen, den måtte vi gi fra oss til Eiger i siste serieomgang. Uansett kan vi se oss OK fornøyd med årets sesong. Nå skal vi feire oss selv 2 ganger i november, før vi starter «blodslitet» i januar 😊

KAMPFAKTA
Brodd – Sandnes Ulf 1-4 (0-2)
Mål: Randi Carlsen
Assist: Karianne Undem
Gule kort: Nesten Tore

Brodd: Anne Haukeland – Karianne Erland, Ingrid Opdal, Karianne Undem, Beate Oftedal – Hanne Ødegaard, Anette Halvorsen, Maren Ravnås, Victoria Rydningen Lange, Kristin Olsen – Maren Rasmussen.

Benyttende reserver: Kristin Ueland, Randi Carlsen og Solveig Meling Johannessen

Børs:
*** Victoria Rydningen Lange
**   Maren Rasmussen
*     Anne Haukeland

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn