Hurra – i dag er en gledens dag på Midjord!

Hurra – i dag er en gledens dag på Midjord!

Brodd Fotballs Jenter 12 jubler over at «Bli med» bussen er på vei

Inge Steenslands Stiftelse har i en årrekke støttet Brodd Fotball med betydelige beløp, slik at vi har nødvendig utstyr og midler til å dra på turneringer både i inn og utland.

Brodd Fotball jobber kontinuerlig med at alle barn – og unge skal ha samme muligheter for å delta på all vår aktivitet – og i det arbeidet har Inge Steenslands Stiftelse bidratt i aller høyeste grad.

Brodds siste prosjekt er «Bli med» bussen. Transport til kamper og turneringer blir en større og større utfordring. For å komme denne utfordringen i møte ønsker Brodd å gå til innkjøp av «Bli med» buss(er) som skal sørge for at utfordringer med transport ikke skal legge begrensninger på aktiviteten til barn – og unge.

Sparebankstiftelsen SR-Bank er allerede med på laget. Inspirert av dette ønsker også Inge Stenslands Stiftelse å bidra med et betydelig beløp slik at Brodd Fotball får realisert prosjektet.

Brodd Fotball og alle våre medlemmer setter utrolig pris på dette bidraget, og innkjøp av buss(er) ville aldri vært mulig uten denne støtten.

Heia «Bli med»-bussen, Heia Inge Stenslands Stiftelse og Heia Brodd!

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn