Tøff kamp for G 16

Tøff kamp for G 16

G16 Elite fikk det svært tøft søndags ettermiddag når motstander Sandnes Ulf Toppfotball sto på motsatt banehalvdel. Laget som egentlig skulle deltatt i Nasjonal Eliteserie, måtte gjør om på de planene når Korona overtok. Det ble ingen Nasjonal Elite, men de fikk plass i eliteserien for G16. Så guttene fikk svært verdifull erfaring av at enkle feil fort resulterer i mål for motstanderlaget.

Det var i hvert fall fasiten på 2 av 4 mål til Sandnes denne kvelden.

Brodd kunne allikevel starte kampen på best mulig hvis etter 3 minutters spill. Casper Amundsen slår en god ball inn i Sandnes 16 meter. Dessverre er ikke guttene med grønne drakter aggressive nok på ballen fra Casper, slik at ballen går inn til keeper. Sandnes får ett svært enkelt mål når Brodds midtstoppere roter det til for hverandre, slik at Sandnes enkelt kan ta ledelsen 1-0. Da var det kun spilt 7 minutter på dommerens klokke.

15 minutter ut i 1. omgang varter Mads opp med en lekker beinparade, men måtte kapitulere 3 minutt senere når Sandnes på nytt får ett enkelt mål. En scoring som lignet mistenkelig på offside. Etter scoringen er både Sondre og Reino frempå med hvert sitt skudd, men som ikke gir resultat i form av scoring. Dermed utnytter Sandnesspiller rot i forsvaret hos Brodd, slik at han kommer alene mot Mads i Brodds bur. Spissen gjør ingen feil. Dermed 3-0 til Sandnes.

3-0 var også pauseresultatet.

Etter pause roet tempoet seg ned ett lite hakk. Bare 6 minutt ut i 2. omgang får Sandnes straffespark. Straffen er bra plassert, men Mads er kjapt nede å redder med ett tigersprang. Like før slutt så fastsetter Sandnes sluttresultatet til 4-0.

Selv om sifrene er stygge, så trenger ikke guttene å henge for mye med hodet. Enkle feil som gjøres i kampen har guttene forhåpentligvis lært litt av. Samtidig spiller dem av og til rundt med Sandnes. Står godt på banen, samt jobber godt. Fortsatt ein del å gå, men ett lite skritt i rett retning i forhold til kampen mot Midtbygden.

I tillegg ble det en del skadeproblemer å ta tak i løpet av kampen, noe som ødelegger rytmen. Skadene er nok ikke alvorlige, så regner med at alle er tilbake til neste seriekamp. Vebjørn Øen måtte stå over kampen med føling i hamstringen.

Nå venter Sola borte søndag 13. september kl. 15.00

KAMPFAKTA
Brodd – Sandnes Ulf 0-4
(0-3)
Gule kort: Leo Veen Røe
Sjanser: 2-8 (mål og straffespark er med i sjansestatistikken)
Tilskuere: 83

Brodd: Mads Viik de Jong – Hans Lausten Knudsen, Karsten Svendsen, Erlend Røisland, Casper Rønningen Amundsen – Leon Ovesen, Sondre Haslerud, Simon Kaland – Reino Rantasalo, Tobias Gottschalksen og Leo Veen Røe.

Reserver: Markus Håland, Håkon Welle, Daniel Spetz-Markussen, Storm Aleksander, Sean Egbe og Vebjørn Friestad.

Børs:
*** Mads Viik de Jong
**   Sondre Haslerud
*   Leon Ovesen

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn