J15 videre i Obos-cupen

J15 videre i Obos-cupen

J 15 spilte søndags kveld en veldig solid kamp mot Randaberg på Midjord Stadion. RFK arrangerer hvert år Obos-cup, men er vanskelig å vite om dette faktisk var kvartfinale eller 8/delsfinale. Slik undertegnende oppfatter oppsettet til kretsen skal J15 nå ha kvalifisert seg til Semifinale. Motstander er fortsatt ukjent.

Uansett hvor langt jentene nå er kommet, så står vi igjen med en svært solid gjennomført kamp mot meget bra Randaberg. Jentene hadde tempo på ballen, samtidig som de hele veien turte å utfordre. Spillet gikk raskt langs bakken, noen ganger svært imponerende kombinasjoner. I tillegg til flotte mål denne kvelden.

Jentene tok ledelsen etter 24 minutters spill med Tilde Sevild som er sikker som banken når hun setter ballen i mål etter at keeper har gitt retur fra skuddet til Kamilla Hodne. 7 minutter senere er en av Brodds jenter uheldig når ballen spretter opp i hånden, slik at dommeren korrekt gir straffe. Denne settes i mål til 1-1. Noe som også var resultatet til pause.

13 minutter ut i 2. omgang er det Benedikte Edvardsen som får drømmetreff, ballen får en fin dupp som går over keeper. En flott scoring som sender Brodd i ledelsen nok engang. 13 minutter senere er vi like langt igjen når en av Randabergs spillere får kontroll på ballen inne i Brodds 16 meter, som enkelt setter ballen i mål til 2-2. Like etterpå er det Kamilla Hodne som setter stor fart på Brodds høyrekant, hun får lagt inn ballen til Tilde Sevild som enkelt setter ballen i mål til 3-2 ledelse.

Det gjensto svært spennende minutter av kampen, hvor Randaberg var farlig frempå noen ganger. Samt Brodd også hadde muligheten til å punktere kampen til deres fordel. Kampen ble avgjort på overtid i 2. omgang. Tilde Sevild sender avgårde ett hardt slått frispark som keeper får lempet i stangen. Der er Helle Gjerde Haug frempå å setter returen i mål til ellevill jubel på tribuen. Kampen ender 4-2, noe som også er veldig fortjent.

Vi ønsker jentene lykke til videre i Obos-cupen.

KAMPFAKTA
Brodd – Randaberg 4-2 (1-1)
Mål: Tilde Sevild 2, Benedikte Edvardsen og Helle Gjerde Haug
Gule kort: Ingen
Tilskuere: 70

Børs:
*** Mari Helland Hop
**   Tilde Sevild
*     Kamilla Hodne

Alle jentene fortjener børspoeng, en svært solid laginnsats resulterer i en strålende seier.

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn