Knepent tap for G16 Elite

Knepent tap for G16 Elite

Viking – Brodd 2-1. I deilig høstvær med SrBank Arena som nærmeste nabo skulle Brodd få en solid nøtt å knekke i form av Viking. Laget som topper G16 Elite med 3 av 3 mulige seirer før kampen mot Brodd, hele 14-1 i målforskjell. Broddguttene har fått en svært tung start på Eliten, men spillemessig har vi sett solid fremgang fra kamp til kamp. Det skulle også gjenspeile seg i kampen mot Viking denne søndags ettermiddagen.

Brodd gjør en svært god defensiv jobb mot ett meget godt teknisk lag. Er flinke til å stenge rom, slik at Viking ikke skaper de store sjansene. Etter 10 minutters spill er det Brodd som tar ledelsen når Reino setter ballen enkelt i mål, etter å ha fått en strålende gjennombruddspasning av Leon. Ett mål som kommer ut av ett aggressivt press fra Brodds gutter i forsvar.

Viking presset på for scoring i hele 1. omgang, å skulle få god hjelp fra dagens dommer. En Vikingspiller blir lagt i bakken 1 ½ meter utenfor 16 meter boksen, dommeren peker feilaktig på 11 meters merke for å indikere straffespark til Viking. Svært kjedelig å få en slik i mot like før pause, spesielt når det er en tydelig feil fra kampens hoveddommer. 1-1 var pauseresultatet, men ingen Broddgutter hang med hodet i pausen for det om. De hadde troen på å få med seg poeng, gjerne alle 3 fra denne kampen.

Guttene forsvarer seg fortsatt svært godt i forsvaret, nekter Viking å finne rom til å skape de store sjansene. Dessverre skjer det enkle feil når en blir trøtt, slik at kommunikasjonen svikter. Mats er uansett våken som når ballen først, dessverre går ballen tilbake i Viking sitt bein å inn i målet til 2-1 ledelse.

Dessverre kommer ikke Brodd nærmere en utligning etter ledermålet til Viking. Noe som gjør at kampen ebber ut til 2-1 seier for de mørkeblå. Uansett ingen grunn til å henge for mye med hodet. Her er det mye positivt å ta med seg, i tillegg til ett viktig grunnlag foran kampen mot Madla søndag 27. september kl. 15.00 når årets første trepoenger kommer.

KAMPFAKTA
Viking – Brodd 2-1 (1-1)
Mål: Reino Rantasalo
Assist: Leon Ovesen
Gule kort: Ingen
Tilskuere: 53

Brodds lag finner du i denne linken

Børs:
*** Reino Rantasalo
**   Vebjørn Langeland Øen
*     Mats Vik de Jong

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn