G16 med tap for Madla

G16 med tap for Madla

Brodd – Madla 1-4. Det ble en trist affære for G16 Elite som hadde muligheten til å ta sin første seier i årets Eliteserie, men det mentale sviktet for guttene denne ettermiddagen. Madla vant tilslutt fortjent 4-1, etter at Brodd mer eller mindre dominerte de første 20 minuttene av kampen.

Brodd startet kampen mot Madla svært lovende, å var det beste laget de første 20 minuttene av kampen. Allerede etter 10 minutters spill tar Brodd ledelsen etter ett nydelig mål av Reino Rantasalo. Leo får ballen på sin venstre kant posisjon litt inne på Madla sin banehalvdel. Han tar med seg ballen inn i banen før han slår en flott bakromsball til Reino som starter sitt løp perfekt. Ballen får en god sprett før Reino på flott teknisk vis avslutter på halv volley i en lekker bue over Madlas burvokter. En scoring verdt alle inngangspengene.

Like etter scoringen får Brodd en stor dobbelsjanse som det ikke blir noe av, det er her det mentale gjerne slår inn i hodet til guttene. For etter dette virket guttene mer avslått enn de var første 15 minuttene av kampen. Guttene virket fornøyde med det de gjorde, i tillegg til at de kanskje følte at ting gikk sånn på skinner at denne kampen enkelt skulle ende opp i 3 poeng. Slik skulle det altså ikke ende for guttene. Madla spiser seg sakte, men sikkert inn i kampen å får en fortjent utligning på 1-1 like før pause.

Guttene taper flere 50/50 dueller, samtidig som de ikke er nok påskrudd til å ta de riktige valgene i kampen. Veldig mange vanskelige valg gir flere gunstige brudd for Madla sin del.

I 2. omgang er det personlige feil som preger målene som Brodd får imot seg. Slik at Madla får scoret hele 3 mål i 2. omgang. Selv om Brodd kvalitetsmessig er ett bedre lag enn Madla, så hjelper ikke det når Madla legger ned 20 % mer innsats enn guttene fra Storhaug.

Det er uansett ikke vits å svartmale situasjonen selv om laget ligger på siste plass i Eliteserien. Guttene har så langt spilt flere jevne kamper mot god motstand, men vært svært uheldige med det resultatmessige. Guttene kan holde ett svært høyt nivå når de er påskrudd, i tillegg til når de står sammen om ting ute på banen. Så er bare å brette opp ermene på trening, så skal Staal og Djerv kjenne på deilig Broddfotball før sesongen er over.

KAMPFAKTA
Brodd – Madla 1-4
(1-1)
Mål: Reino Rantasaolo
Assist: Leo Veen Røe
Gule kort: Ingen
Tilskuere: 50
Dommer: God kampledelse

 

Børs:
*** Casper Rønningen Amundsen
**   Reino Rantasalo
*     Håkon Løvset Welle

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn