G16 tapte straffedrama!

G16 tapte straffedrama!

Hinna – Brodd 2-2. Det var duket for en førsommerbonus med cupkamp i starten av sommerferien. Det har ikke akkurat vært flust av «viktige» kamper denne vårsesongen, men fikk i hvert fall spilt 2 viktige kamper før sommerferien drar til før fullt.

Dessverre gikk det ikke vår vei denne gangen heller, men vi var i hvert fall i nærheten. Det skal i hvert fall sies.

I sterk motvind den 1. omgangen fikk vi lite eller ingenting til å stemme, det ble også lagt merke til på oppvarmingen at vi virket rådville. Enten hadde vi for høye skuldre til kampstart, eller så var vi rett og slett ikke påskrudd nok til kampen. Virket også som vi slet med underlaget hvor ballen hang veldig i kunstgresset, men da har vi vell fått med oss alt av unnskyldninger? Glemte at ballen heller ikke var god, så da har vi fått lagt til den unnskyldningen også. Dommeren kunne vi også brukt en unnskyldning på, men han klarte seg godt. Selv om han ødela 2 gode fordeler til begge lagene. Det røde til Martin Andre før full tid var meget strengt, men det får nå heller være.

Hinna var bedre enn oss i det meste i 1. omgang, de vant dueller og skapte store sjanser. Bare en god Mats bakerst i Broddburet avverget styggere pauseresultat enn 1-0 til pause. Vi var virkelig ikke på høyde med Hinna, selv om det kom seg de siste 10 minuttene før pause.

Det ble gitt noen velvalgte ord i pausen, som guttene brukte godt i 2. omgang. For vi var mye mer på høyde med Hinna i 2. omgang, vi skapte litt større ubalanse hos ett ellers meget robust Hinna-lag.

Utligningen satt på en corner 10 minutter ut i 2. omgang, hvor Storm nylig hadde kommet innpå banen sammen med Trym. Per setter en nydelig corner hvor Storm kraftfullt stanger ballen i målet til 1-1. Dessverre slår Hinna tidlig tilbake med scoring bare 8 minutter senere på corner, en corner vi ikke får klarert ender opp i nettmaskene bak Mats. Så da var Hinna tilbake i ledelsen igjen.

Guttene hadde ikke gitt opp håpet om ett godt resultat, så guttene hang ikke med hodet altfor lenge etter at de slapp inn. For denne kampen ønsket ikke guttene å tape. Så guttene brettet opp ermene for å gi robuste Hinna-gutter kamp. De skulle få belønning for strevet når Ahmet og Jack ordner hardt press på Hinnas backlinje, Jack får ballen å setter fart innover i banen før han smeller i vet ett skudd ned i høyre hjørnet for målvakt. Dermed 2-2 å fortsatt stor spenning i kampen.

4 minutter før slutt skjer det saker å ting på banen når Martin Andre Odden blir utvist av kampen dommer, grunnen til utvisningen er at dommer mener han fratar en Hinna-spiller en klar målsjanse. Det må sies at utvisningen er meget strengt idømt, spesielt når det brukes svært ulovlige midler av Hinnas spiss for å brøyte seg gjennom vårt forsvar. Frisparket blir det ingenting av. Dommer blåser av kampen ikke lenge etter. Noe som betydde ekstraomganger og goalden goal, altså første målet vinner.

I 1. ekstraomgang er vi SÅÅÅ nære å vinne kampen på Goalden Goal når Per sitt corner fra høyre blir perfekt slått inn på bakerste stolpe til Mayu som ikke får satt pannebrasken på ballen helt umarkert. Dermed ebber kampen ut i 2-2, noe som gir straffesparkkonkurranse.


Mats redder Hinna sitt første straffespark

En kjapp gjennomgang av straffesparkkonkurransen. Mats redder første forsøk av Hinna, men slipper dessverre inn de 4 siste. Vi bommer dessverre på 2 fra våre sikreste kort Storm og Jack, imens Per og Ahmet setter våre straffespark. Dermed går Hinna videre å møter Jarl i neste runde.

Vi får ta sommerferie, men kan ikke henge med hodet pga dette. Vi skal slå godt fra oss i høstsesongen.

KAMPFAKTA
OBOS Cup 1. runde

Hinna 2 – Brodd 2-2 (5-4 e. straffer)
Mål: Storm Aleksander Kristensen og Jack Sandvik
Assist: Per Tjelta Thorshaug
Gule kort: Ahmet Dereli og Martin Andre Odden
Røde kort: Martin Andre Odden
Tilskuere: 37

Brodd: Mats Viik De Jong – Mateo Hansen, Alex Viland, Martin Andre Odden, Mayu Ahmed – Ahmet Dereli, Per Tjelta Thorshaug, Jack Sandvik, Dafnel Johnson, Mesut Gunc og Eirik Dahle.

Reserver: Jaylen Bringeland Noel, Trym Trondsen, Storm Aleksander Kristensen, Vegard Michelsen og Ola Waldow

Børs:
*** Mats Viik De Jong
**   Jack Sandvik
*     Jaylen Bringeland Noel

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn