Damelaget vant generalprøven

Damelaget vant generalprøven

Brodd – Bogafjell 2-1. Damelaget ordnet seg sin første seier i en obligatorisk kamp etter en lang og kjedelig pause hvor vi ikke fikk lov til å drive med det vi ønsker. Mandags kveld var Bogafjell motstander i den andre kampen i Obosligaen. Noe som også kan bli den siste, ettersom vi ikke hører livstegn fra Hundvåg sitt damelag. Det er kun vinneren av puljen som går videre i Oboscupen, noe som gjør at sannsynligheten for at dette blir Lura er rimelig stor.

Til selve kampen mandags kveld var vi på jakt etter keeper som kunne vokte oss for eventuelle baklengs i kampen. Anne skulle jobbe og vårt andre håp Alida ble skadet på treningen søndag. Dermed måtte undertegnende ut på jakt, det endte opp med å børste solid med støv av evigunge Tone Søndeland som voktet målet til damelaget en god periode for noen år tilbake. Takk til Tone som stilte opp på kort varsel, det tror jeg spesielt damene som spilte satte stor pris på.

Bogafjell som spilte en historisk kamp mandags kveld imponerte tidvis i 1. omgang, de beviser at de kommer til å slå godt fra seg i den andre avdelingen av 4. divisjon. Er første gang Bogafjell stiller lag på damesiden i fotball, noe som er svært gledelig for oss andre i distriktet. Vi trenger flere lag.

Vi skriver ikke så mye om 1. omgang, ettersom vi egentlig virket så veldig lystne på å spille. Energinivået var i hvert fall mye lavere enn det var mot Lura. Vi har heller ikke fått trent siden kampen mot Lura, noe vi i hvert fall ikke har blitt vandt med helt enda. Bogafjell tar ledelsen etter 30 minutters spill, noe som er helt greit basert på spillet.

I 2. omgang er vi nå litt mer på hugget, dessverre hugger det ekstra til i hamstringen hos Stine Miljeteig som debuterer med sin første obligatoriske kamp for damelaget. Dermed tidlig bytte for Stine i 2. omgang, dermed var Ingrid igjen klar til dyst for 2. omgang etter å ha sett spøkelser/skygger i sidesynet sitt i 1. omgang.

Vi går over til å spille 3-5-2 de siste 35 minuttene, noe våre yngste jenter ikke fikk med seg før etter kampslutt. Heldigvis leverte vi bra resultatmessig når de nevnte jentene ordnet opp foran Bogafjell sitt mål. Etter 58 minutters spill får Victoria sendt ballen inn til Malena som fra 7 meters hold setter ballen i mål med sin vestre fot på halv volley. Fin avslutning og sin første scoring på damelaget. 5 minutter senere skulle Tilde ikke være noe dårligere når hun plasserer ballen nede til høyre for keeper. Dermed 2-1 til Brodd. Noe som også blir sluttresultatet i kampen.

Nå ser vi frem til seriestart hjemme mot Sif/Tjensvoll onsdag 1. september kl. 20.00, dere er hjertelig velkomne til å se på.

KAMPFAKTA
OBOS-cupen
Brodd – Bogafjell 2-1
(0-1)
Mål: Malena Kvanvik Nilsen og Tilde Sevild
Assist: Victoria Rydningen Lange x2
Gule kort: Ingen
Tilskuere: Ikke rekordoppslutning

Brodd: Tone Søndeland – Stine Miljeteig, Ingrid Eikemo Opdal, Karianne Erland, Stine Sørensen Sælør – Marie Enersgård, Charlotte Torvestad, Anette Halvorsen, Gudlaug Magnusdottir, Malena Kvanvik Nilsen og Victoria Rydningen Lange

Benyttende reserver: Kristin Olsen, Hanne Pollack, Tilde Sevild og Julie Hodne

Børs:
*** Charlotte Torvestad
**   Ingrid Eikemo Oppdal
*     Malena Kvanvik Nilsen

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn