G16 med solid seier over Sola!

G16 med solid seier over Sola!

Brodd – Sola 4-0. Endelig var det G16 sin tur til å stå igjen med alle 3 poengene, etter en tøff høst hvor marginene ikke har vært på vår side for å si det mildt. Guttene har stått på i hver kamp, men så langt kun vært belønnet med 1 poeng i serien. Humøret og samholdet på trening er det i hvert fall ikke noe å si på, noe som mest sannsynlig gav utslag i form av 3 poeng tirsdags kveld på Midjord.

Første omgang ble en jevnspilt affære, hvor gjerne Sola var det laget som hadde mest ball uten å skape altfor store farligheter for vårt robuste forsvar og keeper. Når vi fikk ball var det kanskje en litt vel direkte spillestil, noe som gjorde at vi oftere mistet ballen til motstanden. Selv om vi skapte en del farligheter hos motstander, så ønsket også vi å være enda mer spillende som lag.

Det ble altså ingen mål før pause, selv om Brodd gjerne var nærmest når Sola redder på målstreken etter forsøk fra Storm på 7 meters hold. Pausepraten innså guttene selv at de måtte tørre å være enda mer spillende som lag, å ha troen på egne ferdigheter. I tillegg flytte presshøyden noe mer frem i banen, å være mer aggressive i presset.

Det skulle gi resultater umiddelbart i 2. omgang. Etter å ha spilt seg fint frem i banen, ender det opp med kast til oss langt nede ved dødlinjen til Sola. Vi mister ganske tidlig ballen til Sola, men stør høyt oppe for å vinne ballen tilbake igjen. Eirik får en fot på ballen i presset vårt, ballen ender så hos Ahmet som slår en flott stikker til Mesut som først avslutter på keeper, men returen setter han i en fin bue over nevnte keeper til 1-0 ledelse etter 55 sekunders spill av 2. omgang.

Bare 1 minutt senere er vi igjen aggressive i presset vårt, denne gangen snapper Ahmet opp ballen foran en Sola-spiller. Ahmet ser at Mesut går rett på løp og får slått en nydelig stikker til nevnte Mesut, alene med keeper gjør Mesut ingen feil. Han setter ballen nydelig nede til venstre for målvakt. For en deilig start på 2. omgangen. Spilt 2 minutt av 2. omgang og allerede 2-0 til våre gutter.

Etter 50 minutters spill får vi corner fra venstre. Hvor Jack tar seg av servitørrollen når Eirik rager høyest og nikker ballen hardt ned i bakken, slik at ballen til slutt går i en bue over keeper som er på vei ned. En deilig og viktig scoring fra Eirik som gjør at vi øker ledelsen til 3-0.

Etter scoringen har vi full kontroll på kampen, vi er nærmere 4-0 enn det Sola er en redusering.

Så hvorfor ikke score mål nummer 4 også denne kvelden? Jaylen runder av en spiller på egen banehalvdel før han sender avgårde en stikker mellom Solas 2 stoppere. Joan som er alene med keeper setter denne kontant nede til høyre for keeper til 4-0 ledelse. En meget solid scoring og innhopp av Joan som spiller sin første kamp med G16-1 denne høsten.

Vi vinner meget fortjent 4-0 og tar våre første 3 poenger denne høsten, noe som smakte veldig godt. Nå ser vi frem til neste kamp som er hjemme mot Hundvåg allerede søndag kl. 17.00.

Aftenbladets «kampreferat»

KAMPFAKTA
Brodd – Sola 4-0
(0-0)
Mål: Mesut Gunc x 2, Eirik Vestbø Dahle og Joan Thise
Assist: Ahmet Dereli x 2, Jack Sandvik og Jaylen Noel
Gule kort: Ingen
Tilskuere: 52

Brodd: Mats Vik de Jong – Mayu Ahmed, Harry Haga, Martin Andre Odden, Dafnel Mazambe – Ahmet Dereli, Per Tjelta Thorshaug, Storm Aleksander K. Skandsen, Alex Viland, Jack Sandvik – Mesut Gunc.

Brodds stjernebenk: Ola Waldow, Jaylen Noel, Eirik Vestbø Dahle, Lukas Hetland, Vegard Michelsen og Joan Thise

Børs:
*** Mesut Gunc
**   Ahmet Dereli
*     Dafnel Mazambe

PS: Børsen er satt av en uavhengig jury, kampen mot Sola var definitivt en lagseier hvor samtlige hadde fortjent poeng!

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn