Dramatisk seier for G16

Dramatisk seier for G16

Brodd – Hundvåg 2-0. Etter en svært solid 4-0 seier hjemme mot Sola tirsdags kveld, var det duket for nye kamp allerede søndag ettermiddag hvor Hundvåg var motstander. Det virket tydelig at guttene ikke var like kampklare som de har vært i de siste kampene. Unøyaktige i pasningene, samtid svært ukritiske i vårt press. Heldigvis klarte ikke Hundvåg å skape de altfor store sjansene i 1. omgang.

I bunn og grunn en frustrerende 1. omgang for våres del, hvor vi sliter med å få spillet til å sitte. I tillegg gjør Hundvåg det litt vanskelig for i måten deres spillestil er lagt opp. Vi er svært nære en scoring midtveis i 1. omgang når Eirik får 2 sjanser etter corner, men ballen ville ikke i mål. Like før pause ender det likevel i scoring for våre gutter.

Storm får kontroll på ballen litt inn på Hundvåg sin banehalvdel hvor han legger ballen fint i bakrom til Ahmet som flikker ballen videre til Mesut som avslutter på hel volley. En flott scoring som gjør at vi går til pause med 1-0 ledelse.

Pausepraten ble det en aldri så liten oppstrammer for å vekke guttene litt mer, ettersom vi ikke er på det nivået vi skal være på. Guttene lytter og tar imot budskapet. De virket giret på å heve seg enda ett hakk i 2. omgang.

2. omgang starter vel egentlig på verst mulig måte når Mayu sitt forsøk innenfor 16 meteren ender med at deres keeper angriper Mayu. Noe som skaper håndgemeng mellom spillerene. Noe som ender opp med at dommeren gir keeper rødt kort, samt at Mayu og Mesut får marsjordre. Noe som betydde 9 mot 10 spillere for Brodd sin del resten av kampen.

Det skulle vise seg å bli en tøff test for guttene, men de tar den oppgaven med strak arm. Guttene jobber beinhardt for å beholde vår 1-0 ledelse. Når vi så legger på til 2-0 etter 55 minutters spill, så føler vi at dette faktisk kan gå veien. For 2-0 scoringen er en kule fra Ahmet som fyrer av ett skudd fra 25 meters hold. En meget viktig scoring som skaper ro i rekkene igjen.

Ikke lenge etterpå får Storm gult kort, noe som gjør at vi da er nede i hele 8 spillere. Noe undertegnende aldri har vært med på før. Selv med det overtaket Hundvåg har, så skaper de utrolig lite. De få gangene de kommer gjennom rydder Mats opp.

Kampen ender med 2-0 til Brodd, noe som til syvende og sist er fortjent. Da står vi med 6 poeng og 6-0 i målforskjell de siste 2 kampene. Så vi er i hvert fall på riktig vei. Nå har vi neste kamp om 2 uker når vi møter Vardeneset søndag 3. oktober kl. 15.00

KAMPFAKTA
Brodd – Hundvåg 2-0
(1-0)
Mål: Mesut Gunc og Ahmet Dereli
Assist: Ahmet Dereli og Lukas Hetland
Røde kort: Mesut Gunc og Mayu Ahmed
Gule kort: Storm Aleksander K. Skandsen
Tilskuere: 28

Brodd: Mats Vik de Jong – Mayu Ahmed, Martin Andre Odden, Alex Viland, Dafnel Mazambe – Ahmet Dereli, Eirik Vestbø Dahle, Storm Aleksander K. Skandsen, Per Tjelta, Jack Sandvik – Mesut Gunc.

Brodds benk: Lukas Hetland, Mateo Hansen Jørpeland, Vegard Michelsen og Joan Thise

Børs:
*** Ahmet Dereli
**   Alex Viland
*     Martin Andre Odden

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn