Brodd skal til Bergen!

Brodd skal til Bergen!

Norsk Tipping-ligaens seks puljer i 2022 er satt opp av Norges Fotballforbund. Mens Brodd i fjor møtte lag fra Sørlandet utenom lag i Rogaland – blir det i år turer til Hordaland i tillegg til lokaloppgjørene.

Det betyr både gamle bekjentskaper fra sesongen i 2018, men også nye bekjentskaper for dagens Brodd-mannskap. I tillegg blir det andrelagene til både Viking, Brann, Haugesund og Sandnes Ulf 2.

Brodd-trener Ali Kilinc

– En spennende pulje med tette lokaloppgjør, utfordrende kamper mot gode andrelag – og ikke minst tøffe lag i Hordaland. Vi fikk det tøft mot de beste lagene fra Hordaland i 2018, og møtte lag som Fana, Lysekloster, Brann 2 og Stord da. Bremnes og Bjarg blir nye bekjentskaper for meg, sier trener Ali Kilinc.

Treneren har allerede fått Adil Lakrimi som ny assistenttrener, fått inn duoen Adam Dahl Assad og Arvin Gergerechi fra Hinna, og beholder mange av sine viktigste spillere fra 2021-sesongen.

– Det blir forhåpentligvis full sesong i år. Vi hadde en litt vel tynn spillerstall, og håper å etablere tøffere konkurranse om plassene i årets sesong, sier Kilinc, som denne uken er på hospitering hos trenerduoen Bjarte Lunde Aarsheim og Morten Jensen i Viking.

– Veldig stimulerende. Jeg er imponert over det arbeidet som legges ned i Viking, og det er svært inspirerende å få følge det på tett hold, sier Kilinc.

Signert: 25-åringene Adam Dahl Assad (t.v) og Arvin Gergerechi skifter fra Hinna til Brodd i 2022.

Følgende 14 lag utgjør Norsk Tipping-ligaen avdeling 3 i 2022-sesongen:

Bjarg
Brann 2
Bremnes
Brodd
Djerv 1919
Fana
FK Haugesund 2
Lysekloster
Sandnes Ulf 2
Sola
Stord
Vidar
Viking 2
Åkra

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn