Damelaget slo Randaberg borte!

Damelaget slo Randaberg borte!

Randaberg 2 – Brodd 1-2. Seriekamp nr. 2 sto for døren når Brodds damelag skulle få ta seg en liten tur ut på landet. Etter kraftig snøfall torsdag morgen, så ble vi møtt med duften av vår når vi gikk ut av bilen på Randaberg. Den duften forfulgte oss ned i garderoben og vi var sterkt påvirket av denne under oppvarming. Slik at fokuset på kamp gjerne kom i andre rekke denne kvelden.

Etter det sure tapet hjemme mot Vidar i serieåpningen på overtid, var damene nå revansjelystne når vi igjen sto ovenfor Randaberg som motstander. Kampen torsdags kveld var kamp nr. 4 på bare 5 måneders tid. Kampen i høst snakker vi ikke så mye om, men treningskampene har vi delt broderlig på hvem som har stått igjen med seieren. Vi tapte 2-1 hjemme, men vant 4-3 borte. Så vi så igjen for oss at kampen torsdags kveld skulle bli svært jevn, noe den også ble.

De første 45 minuttene var en jevnspilt affære hvor begge lagene vartet opp med store sjanser, men keepere i begge ender vartet opp med gode redninger. Spesielt vår egen Anne Haukeland kjørte en strålende redning når hun snublende kom utover Randaberg sin spiss, hvor hun tilslutt reddet sjansen med ryggen. En redning som absolutt burde vært med på film, for øvrig sto Anne en meget solid kamp denne kvelden. Med andre ord, hun vartet opp med både vanlige og uvanlige redninger.

Vi var nok best de første 15 minuttene, før Randaberg tok over banespillet. Vi slet med å flytte etter når vi selv angrep, slik at Randaberg hadde masse rom å boltre seg i når de gjenerobret ballen. Det var flere småting å sette fingeren på vår første omgang, men vi gjør en meget habil omgang for det om. Det var i hvert fall målløst til pause.

Pausen ble i hvert fall ikke brukt til å drive dank, det ble øst ut med informasjon. Kanskje litt vel mye med tanke på hvor mye info en faktisk kan registrere på kort tid. Det så nå i hvert fall ut som om laget i hvert fall hadde mottatt budskapet på riktig måte. For vi fremsto som ett en bedre utgave av oss selv i 2. omgang.

Såpass bra var vi i starten av 2. omgang at det også ga resultater i scoringer til fordel de grønne fra Storhaug bydel. Bare 5 minutter ut i 2. omgang vinner Malena en duell med keeper som kanskje så håplaus ut 2 sekunder tidligere, når hun fikk stablet seg etter duellen får hun pirket ballen i mål fra skrått hold. Stor offervilje og tro på at dette kunne gå veien utgjorde en forskjell på at det faktisk ble en scoring til Brodd tidlig i omgangen.

Bare 3 minutter senere kombinerer Malena og Victoria på godt på vår venstreside, noe som tilslutt ender med corner til oss. Servitør Anette slår en helt perfekt corner foran mål, hvor tilslutt Helene får fart på beina og setter denne ballen i mål. Her viser vi klart og tydelig at vi lar ballen gjøre jobben den er utført å gjøre for vår del. Dermed sto det 2-0 til oss tidlig i 2. omgang.

Bare 10 minutter senere gir målscorer Helene tegn på at hun må gi seg for kvelden, scoringen mot Randaberg hadde nok satt tydelige spor med tanke på at det var krampe i tærne som gjorde at byttet kom i stand. Dessverre for Helene utartet dette seg såpass at krampen tilslutt endte opp i leggene, slik at hjemreise med egen bil måtte utsettes 10 minutter for å få orden på sysakene. Heldigvis for laget sin del måtte det kun litt tøying av tær på sidelinjen som skulle til for at Helene igjen kunne entre banen.

Mot slutten av kampen begynte kreftene våre å gå tomme, noe som gjorde at Randaberg tok over banespillet fullstendig. Selv om vi var svært farlige på kontringer. Heldigvis sto Anne i veien for det meste som kom hennes vei. Reduseringen 5 minutter før slutt kunne hun ikke gjøre noe med. Litt følgefeil og tellefeil på innlegg fra Randaberg, gjør at ei Randabergspiller får stå helt alene på bakerste stolpe og enkelt sette inn reduseringen til 1-2.

Like før slutt kommer vår yngste spiller Kamilla (15) alene med keeper, men blir såpass presset at avslutningen blir reddet av keeper. Selv om skuffelsen var stor over at det ikke blir scoring, gjør hun en utrolig omstilling når hun 10 sekunder senere vinner ballen igjen i noe som kunne blitt en farlig kontring til Randaberg igjen. All honnør til Kamilla som tar den jobben selv etter skuffelsen over at det ikke ble scoring.

To minutter senere kan vi juble for 3 poeng når dommeren blåser av kampen. En jevn og spennende kamp mot ett ungt Randaberglag. Vi takker Randaberg for kampen, men hadde satt pris på om flomlyset var på noen ekstra minutter til etter kampslutt slik at spillere våre kunne fått med seg alt hjem igjen fra Randaberg som de hadde fraktet med seg ut. Undertegnende luktet lunten før kampstart og la alt av utstyr som skulle til Midjord på samme plass. Dermed enkelt å få med seg alt hjem igjen.

KAMPFAKTA
Randaberg 2 – Brodd 1-2
(0-0)
Mål: Malena Nilsen og Helene Espeland
Assist: Charlotte Torvestad og Anette Halvorsen
Gule kort: Ingen
Tilskuere: 33

Brodd: Anne Haukeland – Stine Miljeteig, Helene Espeland (Sanna Valseth fra 60), Mia Thorvaldsen, Marthe Lausen – Hanne Ødegaard (Kamilla Hodne fra 75), Anette Halvorsen (Marie Enersgård fra 80), Maria Haringstad, Charlotte Torvestad, Malena Nilsen (Helene Espeland fra 70)

Børs:
*** Mia Thorvaldsen
**   Anne Haukeland
*     Marthe Laursen

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn