Skademareritt for Juniorlaget

Skademareritt for Juniorlaget

Vardeneset – Brodd 4-1. Det ble en bekmørk søndag for Juniorlaget som ble hardt straffet på de fleste områder søndags ettermiddag. Allerede før kampstart måtte Casper Amundsen kaste inn håndkleet med lyskeskade. Etter 36 minutters spill er det Per Tjelta som måtte ned for telling etter en knallhard takling fra en Vardeneset-spiller. 10 minutter før det hadde Moses Leonidas gitt Brodd ledelsen 1-0 etter flott fremspill fra Jack Sandvik. Litt skrått mot mål gjør Moses ingen feil når han setter ballen i mål bak Vardeneset sin keeper.

Samme Moses blir taklet når han setter fart mot Vardeneset sitt mål på overtid i 1. omgang, fallet til Moses er såpass stygt at skulderen havner ut av ledd. Heldigvis ingen brudd på Moses, men han må dessverre belage seg en god del uker på sidelinjen uten fotball. Dermed 3 spillere ute av spill allerede før pause.

En tung dag skademessig for Juniorlaget, men også spillemessig er vi langt ifra vår normale topp. Kollektiv svikt over nesten hele linjen gjør at Vardeneset ser bra ut søndags ettermiddag. Slurvete pasningsfeil og halvsløvt press gjør at Vardeneset jobber seg inn i kampen igjen. Også Martin Andre Odden måtte gi seg tidlig i 2. omgang, så vi fikk tapet opp Per og satt han innpå banen. Ingen optimal kamp for spillerlogistikken med andre ord.

Så skal vi være vitne til fem svært dramatiske minutter på Vardeneset, vi roter det til for oss selv når vi ikke får klarert inne i vår 16 meter. En klarering som nærmer seg mållinjen blir klarert i siste liten, tror vi alle når dommer viser tegn på spille videre. Til vår store fortvilelse ombestemmer dommeren seg og godkjenner scoringen til Vardeneset. Dermed 1-1.

Like etterpå er dommeren igjen i fokus når det blir blåst straffe til Vardeneset. Usikker på hvordan handsregelen skal tolkes, men når Jaylen holder hånden sin inntil kroppen og ballen treffer hånda skal det ikke blåses for straffbar hands. Dessverre for guttene er det nettopp det som blir gjort. Noe som også ender i scoring og ledelse 2-1 til Vardeneset. Målscorer til Vardeneset får sitt andre gule i feiringen av målet. Ikke at vi føler at vi spiller med en spiller mer i resten av kampen.

Til å jakte utligningen virker vi dessverre tafatte og uengasjerte, en kollektiv kollaps. Der jeg fort tror at kosthold og mangel på søvn er utslagsgivende i hvordan vi opptrer på banen. I tillegg har vi ikke tilgang til flere spillere og bytte inn for å få den boosten vi trenger i jakten på scoring. Så istedenfor utligning, så er det Vardeneset som utnytter at vi jakter scoring. Noe som resulterer i 2 kontringsmål. Dermed ender kampen med 4-1 seier til Vardeneset.

Vi får prøve å nullstille oss, for det er nye kamp allerede søndag førstkommende mot Randaberg kl. 19.00. Denne gangen spiller vi på gress.

KAMPFAKTA
Vardeneset – Brodd 4-1
(0-1)
Mål: Moses Leonidas
Assist: Jack Sandvik
Gule kort: Ahmed Dereli
Tilskuere: 34

Brodd: Mats Vik de Jong – Mayu Ahmed, Andreas Tjørhom, Martin Andre Odden (Per Tjelta fra 60), Dafnel Mazambe (Andreas Heusschen fra 65) – Jack Sandvik, Vebjørn Øen, Per Tjelta (Hans Knudsen fra 36), Simon Kaland, Ahmed Dereli – Moses Leonidas (Jaylen Noel fra 45)

Børs:
*** Andreas Tjørhom
**   Moses Leonidas
*     Hans Knudsen

Foto: Eirik Tjørhom

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn