Det vil seg ikke for Juniorlaget

Det vil seg ikke for Juniorlaget

Randaberg – Brodd 2-2. Det begynner å bli en vane for Juniorlaget å score først i årets seriekamper, det var heller ikke unntaket i bortekampen mot Randaberg. Å når vi scorer først, så vinner vi ikke fotballkamper. Så det er på tide å finne frem vinnerformelen igjen, men det er ingen enkel sak på nivå 1 i Rogaland Fotballkrets.

Kampen på Randaberg ble spilt på en nydelig gressmatte, som langt ifra var tørre. Det var faktisk på nippet til å være overvannet noen plasser på banen. Spesielt i den ene 16 meteren måtte banemannskapet til for å måke av vannet som hadde plassert seg innen i 16 meteren. Slik blir det ofte når de endelig får frie tøyler til vanningsmaskinen på Randaberg. Uansett gøy å få spille på en flott gressbane, i tillegg er vi veldig godt fornøyde med å bli servert frukt i garderoben når pausepraten ble levert.

Vi starter kampen best mot Randaberg og holder trykket oppe helt til vår første scoring for kvelden. Vi slår en ball opp på høyre siden hvor Jack får stusset den videre til Leo. Å er det noe Leo kan utenfor 16 meteren så er det å skyte. Han får fra 25 meters hold ett drømmetreff som suser opp i vinkelen til 1-0 ledelse for guttene i grønt.

Leo har akkurat satt inn 0-1 scoringen

Bare 7 minutter senere går vi opp i en 2-0 ledelse, en såkalt farlig ledelse på fotballspråket. Noe vi smertelig skulle få erfare søndags kveld. Mats sparker langt ut fra egen 16 meter opp til Leo, Leo sniker seg her inn i bakrom hvor ballen til slutt ender. Dermed blir ballen pirket inn til 2-0 ledelse etter 30 minutters spill.

0-2 scoringen til Leo, til høyre Magnus Sunde som debuterte i Broddrakten.

Dessverre klarer vi ikke å holde på ledelsen til pause, for Randaberg kommer med ett vanvittig ettertrøkk på sin redusering 5 minutter før slutt. Vi får ikke klarert, noe som gjør at reduseringen til 1-2 er ett faktum. 1-2 står seg også til pause.

Vi manet guttene til kamp i pausepraten, men det virker som om redselen for å gjøre feil er større enn ønsket om å spille god fotball. For i 2. omgang tar Randaberg over store deler av kampen. De vinner de fleste dueller, i tillegg utnytter de vårt svake balltempo. Som fort kommer av dårlige bevegelse rundt ballfører for vår egen del.

Vi kjempet for livet for å slippe unna ett nytt baklengs i kampen, men målet imot var ett faktum bare 13 minutter før slutt. Ett av mangfoldige frispark imot ender opp i scoring for Randaberg. Kommunikasjonssvikt mellom Casper og Mats gjør at Casper stusser ballen i eget mål, utrolig uflaks og uheldig. Dessverre blir det ofte slik for lag som ikke helt finner flyten, men det kommer til å snu en eller annen gang. Aller helst hjemme mot Sola på førstkommende søndag 15. april kl. 15.00.

Vi har noen gode forsøk fremover i 2. omgang, men upresise valg gjør at det ikke blir de helt store sjansene i 2. omgang. Dermed ender kampen 2-2. Noe som betyr 3 uavgjorte og 2 tap så langt denne sesongen.

KAMPFAKTA
Randaberg – Brodd 2-2
(1-2)
Mål: Leo Veen Røe x2
Assist: Jack Sandvik og Mats Vik de Jong
Gule kort: Mayu Ahmed og Per Tjelta
Røde kort: Ingen
Tilskuere: 38

Brodd: Mats Vik de Jong – Hans Knudsen, Mayu Ahmed, Andreas Tjørhom, Dafnel Mazambe – Jack Sandvik, Per Tjelta, Vebjørn Øen, Simon Kaland, Ahmed Dereli – Leo Veen Røe.

Benyttende reserver: Eirik Dahle, Casper Rønningen Amundsen, Magnus Sunde, Thomas Mundheim Strand og Mertefe Ayazoglu

Børs:
*** Leo Veen Røe
**   Mayu Ahmed
*     Magnus Sunde

Foto: Eirik Tjørhom

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn