Solid seier for Juniorlaget!

Solid seier for Juniorlaget!

Brodd – Sola 2-0. Etter 3 uavgjorte og 2 tap så langt i årets sesong i eliten for Juniorlaget, var det endelig deres tur til å juble høyest når dommeren blåste av kampen. En tilnærmet perfekt kamp av Juniorlaget som lot Sola komme til meget lite denne søndags ettermiddagen i deilig sommertemperatur. Sola kunne ødelagt festen mot slutten av kampen på 1-0 til oss, men Mats rydder mesterlig opp på frisparket fra Sola.

Mats med smultring og assist i dag

Det har vært surt og hardt å være juniorspiller denne sesongen, i alle våre kamper har vi tatt ledelsen. En ledelse som enten har endt i uavgjorte kamper eller tap. Så det var stor lettelse og glede å spore i øynene til guttene etter kampen. De 3 poengene var så til de grader fortjent.

I 1. omgang var det mer eller mindre kun ett lag på banen, vi var så ivrige i tjenesten at vi etterlot oss store rom for Sola om det skulle komme en kontring. De få gangene Sola forsøkte var Levy og Andreas på plass og ryddet som måtte ryddes. Vi har god bevegelse rundt i alle ledd på banen og skaper stor frustrasjon hos Sola. Finner ofte Casper, Per og ikke minst Vebjørn sentralt i banen. Før vi så skaper overtall på kantene.

Elijah tilbake etter igjen etter skade, var en håndfull for Sola i 1. omgang

Vi skaper utrolig mange nestensjanser i tillegg til 3 meget store sjanser som vi absolutt burde omsatt i scoring før pause, vi skaper såpass mye at det er vanskelig å faktisk huske sjansene i ettertid. Noe som ikke er dagligdags. Flere flotte kombinasjoner og flott spill gjør at vi skaper det aller meste av sjanser i 1. omgang. Det var kun scoringen som manglet denne flotte søndags ettermiddagen.

Vebjørn gjorde en solid figur i 10er rollen i dag

I pausen gikk praten godt internt i laget for å finne de rette løsningene, guttene er selv gode på å komme med gode forslag i kamper og på trening. Uansett til syvende og sist er det trenerteamet som tar det siste ordet. Her ble vi enige om å holde trøkket oppe og samtidig holde høyt tempo for å mørne utslitte ben hos Sola. I tillegg til å holde troen selv om scoringene kanskje uteble.

Solid kamp av Casper på midtbanen i dag.

Å scoringen skulle komme den. For etter 54 minutter spill får vi frispark 10 meter inn på Sola sin banehalvdel litt ut på vår venstre side. Frisparket er det Vebjørn som tar seg av når han serverer Levy en strøken ball som Levy lekkert klarer å få headet videre i lengste hjørnet for keeper. En flott heading av Levy og terningkast 6 på selve feiringen etter scoringen. Den var etterlengtet etter all stangingen vi gjorde i kampen.

Hodestøtet til Levy på 1-0
Litt feiring etter 1-0 scoringen
Her så vi for oss 4 bytter grunnet skader, men gikk heldigvis bra.

Vi fortsatte å stange mot ett Sola-lag som ble gjort lave grunnet vårt høye press i kampen og de hadde ikke mye å komme med de få gangene de hadde mulighet til å kjøre overganger. Vi fortsatte å trøkke på for å få den viktige 2-0 scoringen, men flere av våre avslutninger mot målet enten gikk utenfor eller rett i klypene til Sola sin keeper.

Helt mot slutten av kampen får Sola sin mulighet som tidligere nevnt, men Mats får ryddet unna. Da er det ekstra deilig når vi får 2-0 scoringen like før slutt. Mats får slått i bakrom til Leo som får avsluttet over keeper til stor glede hos samtlige grønne på banen og på tribunen. En 2-0 ledelse som sto seg til dommeren blåste av kampen.

Her har Leo akkurat satt inn 2-0

En utrolig kjekk søndag på Midjord hvor jeg vil trekke frem det kollektive foran enkelprestasjoner, for i dag spiller vi virkelig på samme lag. Kampplanen følges til punkt og prikke, i tillegg virker det som om spillegleden virkelig var tilbake. Det var gøy å se dere fra sidelinjen, for i dag beviser vi at dere virkelig kan. Nå venter Vard Haugesund borte på lørdag, en meget tøff nøtt for guttene på Midjord. Vi gleder oss.

KAMPFAKTA
Brodd – Sola 2-0
(0-0)
Mål: Levy Thorsen og Leo Veen Røe
Assist: Vebjørn Øen og Mats Vik de Jong
Gule kort: Ingen
Tilskuere: 60

Brodd: Mats Vik de Jong – Hans Knudsen, Levy Thorsen, Andreas Tjørhom, Magnus Sunde – Ahmed Dereli (Simon Kaland fra 70), Per Tjelta Thorshaug (Martin Andre Odden fra 82), Casper Amundsen, Vebjørn Øen, Elijah Leonidas (Jack Sandvik fra 52) – Leo Veen Røe (Dafnel Mazambe fra 89)

Børs:
*** Levy Thorsen
**   Vebjørn Øen
*     Magnus Sunde

Foto: Eirik Tjørhom

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn