Uavgjort for Juniorlaget mot Hinna

Uavgjort for Juniorlaget mot Hinna

Brodd – Hinna 1-1. Det var en fokusert gjeng som møtte opp i garderoben søndags ettermiddag når Hinna sto for tur i Juniorseriens 1. divisjon. Etter 2 solide seirer mot henholdsvis Sola og Vard Haugesund, skulle guttene få det langt tøffere mot Hinna. Spesielt 1. omgangen slet vi virkelig med å komme inn i spillet. Hinna gjorde det svært vanskelig for oss å få til vårt eget spill, i tillegg brukte vi ofte lengre tid med ball enn nødvendig.

Vi skapte ikke de altfor store målsjansene i 1. omgang, men Leo var svært nære en scoring på frispark etter kvarteret spilt. Leo får drømmetreff fra 23 meters hold, men Hinnas høyreiste keeper når opp til krysset og får avverget til corner. Ikke lenge etterpå blir samme Leo sparket ned av Hinna sin stopper og Leo måtte forlate banen tidlig med skade. Det ble heller ikke gitt noe gult kort til Hinna spilleren, selv om han også i ettertid brukte en god del ulovlig midler.

Leo Veen med solid frispark som keeper fikk avverget, måtte gi seg med skade midtveis i 1. omgang

Etter 26 minutters spill røk vår statistikk om å score først, noe vi har gjort i alle våre 7 første seriekamper. Hinnas kant får tråklet seg forbi både 1, 2 og 3 forsvarsspillere før han får lagt inn foran mål, hvor Hinna sin spiss får en enkel oppgave med å sette inn 1-0 til Hinna. En litt enkel scoring for Hinna sin del, men oppsummerer gjerne vår 1. omgang på en god måte. Heldigvis spilles en fotballkamp over 2. omganger.

Vi vet hva guttene står for, så vi gjorde noen få endringer i pausen. I tillegg ønsket vi fokus på å ha tro på egne og lagets ferdigheter, samt ha det gøy på fotballbanen. For det virket ikke som om guttene hadde det særlig gøy på fotballbanen i 1. omgang.

Mats vartet opp med 2 svært solide redninger og var ellers god i hele kampen mot Hinna

2. omgang ble heldigvis hakket bedre, men vi slet fortsatt litt i oppspillsfasen. Her kunne vi med fordel ha truet mer bakrom og kommet til mer innlegg, enn hva vi gjorde i denne kampen. Vi spiller uansett en mye bedre 2. omgang og er farlig frempå en god del ganger i løpet av denne omgangen. Det samme er også Hinna, men Mats har en god dag på jobben og redder oss fra flere baklengs.

Så etter 70 minutters spill skulle vi endelig få kjempe inn utligningen vår når Ahmet slår en fin stikker i bakrom til Bugra, han kommer skrått alene med keeper og gjør ingen feil når han setter inn 1-1. En meget god avslutning fra Bugra, som senere måtte gi seg med en skade.

Hans var farlig frempå, både som høyre back og høyre kant mot Hinna

Etter scoringen presser vi på for scoring nummer 2, men vi finner ikke nettmaskene. Selv om vi på overtid kunne ha avgjort kampen når Hans kommer fint forbi på høyresiden og får lagt hard inn foran mål. Andreas Heusschen får dessverre ikke stokket beina, slik at det dessverre ikke ble noe scoring for Andreas denne gangen. 1-1 blir sluttresultatet, noe som er greit i forhold til spill og sjanser for begge lag. Nå ser vi frem til neste kamp som er allerede på onsdag hjemme mot Ålgård. Nå er vi ubeseiret de siste 4 kampene våre med 2 seirer og 2 uavgjort. Vi vil få det langt tøffere på onsdag når vi møter formlaget Ålgård som slo serieleder Vidar 3-2 og spilte uavgjort 0-0 mot Sandnes Ulf i kampen før.

KAMPFAKTA
Brodd – Hinna 1-1
(0-1)
Mål: Bugra Özbal
Assist: Ahmed Dereli
Gule kort: Ingen
Tilskuere: 53

Brodd: Mats Vik de Jong – Hans Knudsen, Levy Thorsen, Andreas Tjørhom, Magnus Sunde – Ahmed Dereli, Casper Amundsen, Jaylen Noel (Martin Andre Odden fra 46), Per Tjelta (Bugra Özbal fra 65, Andreas Heusschen fra 80), Jack Sandvik – Leo Veen (Mayu Ahmed fra 20)

Børs:
*** Mats Vik de Jong
**    Andreas Tjørhom
*      Hans Knudsen

Foto: Eirik Tjørhom

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn