Knusende seier for Juniorlaget

Knusende seier for Juniorlaget

Brodd – Ålgård 4-0. Det ble en strålende onsdags kveld for Juniorlaget som vartet opp med festfotball og flotte scoringer mot solide Ålgård. Vi fikk det ikke helt til å stemme i forrige hjemmekamp søndag mot Hinna, men fikk med oss 1 poeng på en dårlig dag. Noe som viser gode tegn på at vi nå begynner å nærme oss de beste juniorlagene i Rogaland.

Ålgård på sin side slo serieleder Vidar 3-2 på søndag og spilte 0-0 mot ubeseira Sandnes Ulf Toppfotball før møtet med Brodd onsdag. Guttene leverte en solid forestilling mot laget som befinner seg i nærheten av en rundkjøring på vei mot Kristiansand.

Ålgård gikk ut i 100 på press og den fysiske biten, men vi rodde fort av den første bølgen til Ålgård. En jevnspilt start på omgangen ga en stor mulighet begge veier etter 10 minutter spilt. Først var Ålgård på ferde, men innlegget fra Ålgård nådde aldri spissen frem til. I angrepet etter får Leo slått ballen videre til Hans innenfor 16 meteren, han får avsluttet i tverrligger. En stor sjanse allerede tidlig i omgangen.

Det er stillingskrig de neste 20 minuttene av kampen, men vi føler at vi har noenlunde god kontroll mot Ålgård. Like før spilte 30 minutter slår Galan en leken ball i bakrom til Leo som starter perfekt, men litt skrått for målet setter Leo ballen like utenfor. Bare 5 minutter senere er vi igjen på farten når vi følger vår kampplan når Ålgård har 5 meter. Vi lar Ålgård starte kort, men hogger til like etter med signal fra Leo. Det ender opp med at Jack finner Galan som leverer en lekker avslutning med utsiden av foten, ballen går rett i tverrligger og ned på streken og opp i nettaket igjen til 1-0 til Brodd. En fortjent ledelse etter spill og sjanser.

Her har Galan satt inn 1-0

Noen minutter før pause er det Jack som får ballen etter kast på høyresiden, han forserer backen til Ålgård før han setter ballen i motsatt stolpe hos Ålgård. En solid mulighet for å legge på til 2-0 like før pause. Dermed sto det 1-0 til pause.

Pausepraten flyter som vanlig godt, men flere innspill fra guttene som blir lyttet til. I tillegg var det duket for brødrene Leonidas i 2. omgang, fra før av var brødrene Mayu og Galan Ahmed allerede på banen for Juniorlaget. Daffy som spilte på backplass og Jack som fikk en trøkk i ryggen tok seg en velfortjent pause, selv om pausen til Daffy ble kortvarig når Hans ble sparket ned like ved Brodds benk. Noe som gav Hans en solid lårhøne og kunne ikke fortsette kampen.

Mats med nok en solid kamp og smultring

Bare 5 minutter senere bryter Mayu etter oppspill, han finner sin broder Galan som setter fart mot Ålgård sin 16 meter hvor han blir brutt. Ballen triller rolig ut på en ventende Per som lader skuddfoten, han smeller til med sin venstre fot med innsiden. Ballen går i en prosjektil mot lengste kryss til 2-0 ledelse, en meget solid avslutning av Tjelta jr.

Her har Per akkurat satt inn sin scoring for kvelden

20 minutter før slutt får Ålgård en sjelden mulighet på overgang på sin venstre side, de kommer inn i vår 16 meter og får avsluttet midt på en Mats som gjør målet mindre. Solid inngripen fra vår keeper. Bare noen minutter senere er vi igjen på farten når Moses drar seg inn i Ålgård sin 16 meter, bare ett lite feiltreff på ballen gjør at Ålgårds keeper får en enkel oppgave med å redde.

Oppgaven nevnte keeper får 3 minutter senere skulle bli betraktelig vanskeligere når Moses finner tvillingbror Elijah som drar seg inn fra venstre inn i den berømte 16 meteren. Her gjør Elijah ingen feil når han plasserer ballen enkelt nede i motsatt hjørne for keeper og 3-0 Brodd. Etter denne scoringen er det Leo sin tur, men heller ikke han får snert i avslutningen når Elijah finner Leo på 7 meters hold.

Elijah Leonidas ble tomålsscorer for Juniorlaget onsdags kveld

Vi skulle selvfølgelig få oss en ny brødrene Leonidas spesial når Moses har ball på hjørnet av 16 meter, Elijah kommer rundt Moses og får med seg ballen inn i boksen. Fra nokså skrå vinkel får Elijah pirket ballen i mål til 4-0. Det kunne også blitt hattrick på Elijah like før slutt, men hans avslutning sang i tverrliggeren og returen ble satt like over fra Galan.

Vi vinner full fortjent 4-0 onsdags kveld mot Ålgård og klatrer dermed litt på tabellen til øvre halvdel. Nå står serieleder Bryne for tur på bortebane mandag kl. 18.00. Vi gleder oss.

KAMPFAKTA
Brodd – Ålgård 4-
0 (1-0)
Mål: Elijah Leonidas x2, Galan Ahmed og Per Tjelta
Assist: Moses Leonidas x2 og Jack Sandvik
Gule kort: Galan Ahmed og Per Tjelta
Sjanser: 14 – 4
Tilskuere: 63

Brodd: Mats Vik de Jong – Mayu Ahmed, Casper Amundsen (Harry Haga fra 80), Levy Thorsen, Dafnel Mazambe (Elijah Leonidas fra 46) – Hans Knudsen (Dafnel Mazambe fra 55, Andreas Heusschen fra 75), Per Tjelta (Vebjørn Øen fra 75), Galan Ahmed, Jack Sandvik (Moses Leonidas fra 46), Ahmed Dereli (Thomas Strand fra 75) – Leo Veen Røe (Jaylen Noel fra 82)

Børs:
*** Galan Ahmed
**   Levy Thorsen
*     Per Tjelta

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn