Sjansesløseri for Juniorlaget mot topplaget

Sjansesløseri for Juniorlaget mot topplaget

Bryne – Brodd 0-0. Mandags kveld tok Juniorlaget turen ut til Bryne for å møte topplaget i 1. divisjon, en dag som skulle bli sjanserik og en meget varm affære. Når en leser sjansestatistikken etter kampen, så lurer en på hvordan kampen i det hele tatt klarer å ende 0-0. Sjansestatistikken vant Brodd hele 12-6, men ingen av sjansene endte i scoring denne kvelden. Åtte av sjansene til Brodd kom allerede i 1. omgang og når vi ikke setter sjansene, så gir vi Bryne muligheten til å stikke av med alle 3 poengene. For 3 av deres 4 sjanser kom de siste 7 minuttene av kampen. Heldigvis var en meget god Mats på jobb for grønntrøyene fra Midjord denne mandags kvelden.

Vi går ut i ett forrykende tempo som Bryne sliter med å holde følge på. For allerede 3 minutter er Moses nesten alene med keeper, men en meget solid sklitakling hindrer Moses og Brodd en tidlig ledelse. Like etterpå styrer Levy en corner like utenfor stolpen.

Etter 13 minutters spill slår Galan en strålende stikker til Daniel som fint får lagt ned ballen, men også han blir brutalt blokkert i skuddøyeblikket. Bare 5 minutter senere slår Galan ett frispark inn i feltet som blir stusset og ender opp i stolpen, på returen får ikke Casper stokket beina skikkelig slik at ikke denne sjansen ender i scoring Brodd.

Like etter vannpausen slår Galan nok en flott stikker til Leo som kommer litt skrått på målet, han setter ballen knallhardt nede i motsatt hjørne. Der er også keeper på plass og får mesterlig reddet skuddet fra Leo, som ender i corner. 2 minutter senere er det Elijah som drar seg fint innover i banen og får fyrt av ett knallhard skudd som går i metallet og ned på streken, fra vårt ståsted ser det ut som om ballen er over linjen, men det er nok bare ønsketenkning fra gjengen på benken. Returen setter også Leo i tverrliggeren. Det virker rett og slett som det er dagen der vi rett og slett ikke skal få ballen i mål.

Elijah hadde skudd i metallet, en ball som så ut som om den var over streken

Så er Bryne på en sjelden visitt i 1. omgang, en av deres spillere får avsluttet bra i motsatt hjørne. Mats er med på notene og redder fint når han slår ballen til hjørnespark. Like før pause skulle vi få en sjanse til på å score, men innlegget fra Galan blir styrt like utenfor av Levy målet nok en gang.

En solid omgang av guttene i grønt, men det ville seg ikke for guttene foran mål. Slike dager har vi vært borte i før og vi vet som regel alltid hva resultatet blir av en slik omgang guttene utførte mandags kveld. Ofte ender kampene med ett sluttresultater hvor laget som misbrukte sine sjanser står igjen med 0 poeng.

Bryne var ett helt annet lag i pausen og kampen var mye mer jevnspilt enn den var i 1. omgang, noe som gjorde at vi fikk litt mer å bryne oss på.

Nok en solid kamp av Levy

Noen minutter ut i omgangen får Galan dratt seg fri utenfor Bryne sin 16 meter, men avslutningen i motsatt hjørne treffer dessverre stolpen. 6 minutter senere er det Elijah sin tur til å kjøre dribleshow fra sin høyrekant posisjon og inn til Bryne sin 5 meter, dessverre får ikke Elijah avsluttet eller stokket beina sine. Slik at det fortsatt sto 0-0 på måltalven.

Så er Bryne på ny visitt på vår banehalvdel, ett godt skudd utenfor vår 16 meter blir fistet over av Mats til corner. Nok en god redning fra Mats. Bare 6 minutter senere skal Leo igjen være på farten når han får en stikker av Galan, avslutningen med venstrefoten er god. Dessverre er også deres gode keeper god, slik at også denne sjansen blir avverget.

Sjansen til Leo er enda større bare 4 minutter senere når han drar seg fint forbi inne i Bryne sin 16 meter, bare en mesterlig blokkering fra en av deres forsvarsspillere hindrer at det står 1-0 til Brodd. Frustrasjonen bredte seg godt i Broddtroppen over de misbrukte sjansene, noe som også gjorde at vi begynte å bli litt mer ufokuserte på våre arbeidsoppgaver. Noe som gav Bryne rom til kontringer.

Mayu levere en god kamp på Bryne

Etter 84 minutters spill får Bryne tidenes mulighet når en av deres spillere står alene på vår 5 meter, men Mats gjør seg så stor han kan og redder muligheten fra Bryne mesterlig. Bare minuttet senere er det en ny spiller som får stå alene inne i vår 16 meter, heldigvis for oss avslutter han over mål.

Mats med ny smultring denne kvelden

Bare 2 minutter senere roter vi det til for oss selv med ett kort frispark som er totalt unødvendig, dette ender i en helt vanvittig overgang for Bryne sin del. Kontringen ender opp hos en Brynespiller rundt vår 16 meter, avslutningen hans er meget god og heldigvis er også Mats meget god. Han redder skuddet hans mesterlig og redder oss fra ett surt tap mot Bryne denne kvelden.

Kampen ender 0-0, en kamp vi absolutt burde ha vunnet etter spill og sjanser. Vi er uansett heldige som ikke slipper inn mot slutten av kampen, noe som hadde vært utrolig surt mot topplaget i divisjonen. Til syvende og sist er vi nok godt fornøyd med 1 poeng, selv om vi etter spill og sjanser føler at vi burde tatt med oss 3 poeng hjem til Midjord.

Nede og holder en av Bryne sine store sjanser mot slutten av kampen

Uansett gjør resultatet at vi nå har 6 kamper på rad uten tap, noe som er knallsterk prestasjon. Nå gleder vi oss til hjemmekamp mot Kopervik søndag 12. juni kl. 15.00

KAMPFAKTA
Bryne – Brodd 0-0
(0-0)
Mål: Ingen
Assist: Ingen
Gule kort: Galan Ahmed
Røde kort: Galan Ahmed
Sjanser: 6-12
Tilskuere: 43

Brodd: Mats Vik de Jong – Mayu Ahmed, Andreas Tjørhom (Jack Sandvik fra 65), Levy Thorsen, Casper Amundsen (Vebjørn Øen fra 46) – Daniel Karimi, Galan Ahmed, Moses Leonidas (Ahmed Dereli fra 55), Per Tjelta, Elijah Leonidas – Leo Veen Røe

Børs:
*** Mats Vik de Jong
**   Levy Thorsen
*     Mayu Ahmed

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn