Gutter 13 vant Dana Cup!

Gutter 13 vant Dana Cup!

Gutter 13 vant Dana Cup etter finaleseier 2-0 mot Pieta Hotspurs etter flotte scoringer av Oscar Sagland og Samuel Mulukuta Skretting. En historisk seier for Brodd som klubb som aldri har vært i en A-finale før i den tradisjonsrike cupen. Nærmeste vi har vært er 3 ganger i kvartfinale med ulike lag. Så at vi nå endelig har fått den store pokalen hjem til Midjord er stort for hele 09-kullet, men også Brodd som klubb.

Før finalen mot Pieta Hotspurs, legg merke til den grønne tribunedelen.

Spillere har gjennom mange år laget grunnlaget for å ta med seg pokalen hjem til Midjord. Utallig med timer er lagt ned på Midjord de siste årene, så det er ingen tilfeldighet at laget nå står igjen som seierherrer av den gjeve pokalen.

Fasiten fra turneringen ble hele 8 seirer og en målforskjell på flotte 48-3. Ett bunnsolid forsvar og rivende flott angrepsfotball la grunnlaget for at alle lag Brodd møtte på veien fikk det svært tøft. Nærmest var nok Ørn Horten som vi møtte i semifinalen, men også de måtte kapitulere på veien mot godstoget fra Midjord.

Følgende resultater:
Brodd – Flint 3  7-0
Brodd – Hirtshals  15-0
Brodd – Frogner 8-2

16/delsfinale
Brodd – Viking 4-0

8/delsfinale
Brodd – Vidar 3-0

Kvartfinale
Brodd – Fint 1  6-1

Semifinale
Brodd – Ørn Horten 3-0

Finale
Brodd – Pieta Hotspurs 2-0

Brodds spillere som deltok på laget som vant hele turneringen:
Oscar Kårhus, Shahril Usman, Trym Bjørke Bertheussen, Markus Sundsdal Nesvik, Nils Jonathan Helland Brendøy, Magnus Mørkrid Bergesen, Oscar Sagland, Linus Seljelid Olsen, J. Edward Wumah III, Samuel Mbulukuta Skretting, Abdulrahman Omar, Henrik Bækholt, Ulrik Veland Bakke, Ole Tendenes Vold, Tevje Nyre Vigmostad, Russel Ndah Riddell og Aleksander Heggernes Thu.

Klubben sendte totalt 9 lag avgårde til årets Dana Cup og hele 133 spillere, flere av lagene var nære på å nå A-sluttspillet. Dessverre var det kun Gutter 13 og Gutter 17 som klarte å komme seg videre til A-sluttspillet, imens de 7 andre lagene måtte ta til takke med B-sluttspill.

Uansett en utrolig sosial gevinst for klubben. Både blant spillere, ledere og foreldre. En allerede godt sammensveiset gjeng har nå blitt enda mer sammensveiset. Vi ser allerede frem til neste års turnering, med forhåpentligvis enda bedre resultater blant flere av våre lag.

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn