Tung start på høsten for Juniorlaget

Tung start på høsten for Juniorlaget

Vidar – Brodd 5-0. Det ble en knallhard start på høstsesongen, når motstander Vidar sto på motsatt banehalvdel. Forfallene til kampen var mange, men treningsgrunnlaget var det kanskje hakket verre med. Forhåpentligvis har dette normalisert seg til neste kamp når Staal Jørpeland kommer på besøk til Midjord 21. august.

Motstanderlaget Vidar spilte uken før kamp mot A-laget til Vardeneset i 4. divisjon, laget vi møtte søndag besto nesten av de samme spillere som tapte 3-2 i seriekamp mot Vardeneset. Så med tanke på treningsgrunnlaget til guttene og en god del forfall til kampen, kan vi faktisk si oss noenlunde fornøyd med gjennomføringen av kampen.

I stekende sol på Lassa spilte guttene en svært solid 1. omgang, men måtte kapitulere med scoring nummer 2 på overtid i 1. omgang. Slik at laget fra Lassa kunne gå til pause med en ledelse på 2-0.

I 2. omgang holder vi godt følge med Vidar, men etter at kreftene går tomme og vi må rullere på mannskapet og posisjonene på banen blir det svært tungt for guttene. Så siste 15 minuttene er det lite futt i beina til guttene, noe som gjør at Vidar får med seg 3 scoringer på tampen av kampen. Noe som gjør at resultatet ble 5-0 til Vidar.

Selv om kampen ender med 5-0 tap så kan vi takke vår keeper Mats Vik de Jong for at resultatet ikke ble enda styggere denne varme ettermiddagen på Lassa. Mats kommuniserer godt bakerst og leverer noen strålende redninger både i 1. omgang og 2. omgang. En meget solid kamp fra vår sisteskanse.

Nå vender vi snuten mot neste seriekamp som er hjemme mot Staal Jørpeland søndag 21. august kl. 15.00

KAMPFAKTA
Vidar – Brodd 5-0

Gule kort: Andreas Heusschen
Tilskuere: 36

Brodd: Mats Vik de Jong – Mayu Ahmed, Daniel Suarez, Levy Thorsen, Andreas Heusschen – Hans Knudsen, Per Tjelta, Dafnel Johnsen, Casper Amundsen, Jack Sandvik og Bugra Øzbal

Benyttende reserver: Ahmed Dereli, Jek Kofi, Thomas Mundheim Strand og Mattia Trudu

Børs:
*** Mats Vik de Jong
**   Dafnel Johnsen
*     Andreas Heusschen

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn