Juniorlaget med sterk seier mot Staal!

Juniorlaget med sterk seier mot Staal!

Brodd – Staal Jørpeland 1-0. Juniorlaget stanget lenge og vell gjennom hele kampen søndags ettermiddag, men vi skulle få hull på byllen like før slutt med Leo Veen.

I en 1. omgang hvor kanskje vi lar Staal trille litt vel mye ball, så skaper de heller ikke all verden når vi står godt samlet i forsvaret. Vi blir kanskje litt vel baktunge i forhold til kampplanen og klarer heller ikke å holde for mye på ballen selv når vi overtar ballen. Stresser kanskje litt for mye med å gå rett i angrep, fremfor å holde mer på ballen.

Mats med smultring og vridning i kneet denne ettermiddagen, men fullførte kampen.

Omgangens beholdning er nok Mats sin vridning i kneet tidlig i kampen, Mats fullførte kampen og håper at det kun er vondt som er problemet denne gangen. Pluss Leo sin mulighet midtveis i 1. omgang som ikke endte i scoring for vår del. Er i hvert fall det som var den største beholdningen fra 1. omgang, der også Mats hadde 2 gode involveringer før vridningen.

Litt småprat i pausen og ut for å spille 2. omgang, det var i utgangspunktet god kontroll bakover mot Staal. De fant lite rom og gjengen bakerst ordnet opp i stor ro. Beholdningen for 2. omgang var en god del gule kort til Staal, hele 5 i tallet fra gjengen på Jørpeland. Det kunne nok ha vært en god del til, men listen var lagt av kampens gode dommer.

Vi klarte til slutt finne åpninger hos Staal forsvaret når Galan tar ett raskt frispark opp til Leo som runder keeper og pirker ballen over streken til fortjent 1-0 ledelse. Det står seg kampen ut og vi tar en fortjent seier og 3 viktige poeng. Nå venter Ålgård borte søndag 28. august.

Leo Veen med kampens eneste scoring

KAMPFAKTA
Brodd – Staal Jørpeland 1-0
(0-0)
Mål: Leo Veen
Assist: Galan Ahmed
Gule kort: Dafnel Johnsen og Per Tjelta
Tilskuere: 33

Brodd: Mats Vik de Jong – Mayu Ahmed, Casper Amundsen, Levy Thorsen, Andreas Heusschen – Hans Knudsen, Per Tjelta, Dafnel Johnsen, Jaylen Noel, Ahmed Dereli – Leo Veen

Benyttende reserver: Jack Sandvik, Jek Kofi, Galan Ahmed og Eirik Dahle

Børs:
*** Jaylen Noel
**   Casper Amundsen
*     Levy Svela

Foto: Eirik Tjørhom

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn