Damelaget med sterk seier mot Varhaug

Damelaget med sterk seier mot Varhaug

Brodd – Varhaug 1-0. Damelaget skulle virkelig få brynt seg på solid motstand mandags kveld når Varhaug var motstander på Midjord. Laget fra Jæren har virkelig fått sving på sine sysaker og sto med imponerende 6 seirer på sine siste 7 kamper. På Midjord har kanskje stemningen vært dalene med 2 kamper på rad med negativt resultat helt på tampen av kampen.

Mandagens kamp skulle også bli utfordrende på spillerfronten, men vi stilte til slutt med 13 solide damer til kampstart. 2 av de måtte vi børste støv av, ettersom fotballskoene var lagt på hyllen i 2021. Utrolig kjekt at Karianne Undem og Maren Rasmussen stilte opp på kort varsel for å hjelpe laget sitt når det trengtes som verst, å de leverte helt strålende på banen kampen igjennom. De leverte såpass godt at ingen av de fikk lov å sitte på benken i løpet av kampen.

I 1. omgang viste Varhaug hvor gode de faktisk har blitt siden sist vi møtte dem i vårsesongen. Mye bra spillere som viste svært gode fotballferdigheter og forståelse for spillet. Vi hang virkelig etter, spesielt de første 15 minuttene var svært ubehagelige. Heldigvis hadde vi en svært revansjesugen Anne helt bakerst, der var det absolutt ingenting som skulle forbi i denne kampen!

NB: Hvis noen fra Sola/Havdur leser dette så var det nok bare flaks.

Vi rir uansett av stormen fra Varhaug i 1. omgang og går til pause med 0-0. I pausen blir det utlevert masse info fra undertegnende og Mr. Svela. Såpass mye info at vi var usikre på om det i det hele tatt var noe de fikk med seg. Mest sannsynlig fikk de kun med seg det som ble diskutert etter at undertegnende og Mr. Svela var ferdige, nemlig det at Kristin Olsen sier mye hei i løpet av kampen. Dessverre for Olsen får hun sjeldent noen hei tilbake, men får av og til ballen istedenfor.

Vi startet uansett 2. omgangen mye bedre og klarte på ett vis å utjevne forskjellen på lagene i 1. omgang, såpass mye at vi følte at vi hadde noenlunde overtak på Varhaug i 2. omgang. Forsvaret vårt hadde god kontroll på det offensive skytset Varhaug kom med, samtidig nærmet vi oss mer og mer en mulighet for ledelse.

Midtveis i 2. omgang får Karianne Undem drømmetreff på hel volley med sin venstrefot, ballen smeller hardt i stolpen. Dessverre for oss er det stolpe ut denne gangen, men er sikker på at den stangen fortsatt står og rister. For det skuddet var hardt!

Så bare 6 minutter før slutt skulle scoringen sitte for gjengen fra Midjord. Gulla og Victoria kombinerer strålende på venstresiden, hvor til slutt Victoria drar med seg ballen inn i 16 meteren. Her får hun lagt ballen inn i feltet, men vi får ikke avsluttet helt. Så ballen endrer noe retning før Karianne får en fot på ballen som ender på hodet til Victoria som sender ballen i bue over keeper til 1-0 ledelse for Brodd. En utrolig god følelse å se den ballen gå inn i nettet til 1-0 ledelse.

Det ble noen nervepirrende minutter mot slutten av kampen, men det var vi som til slutt kunne juble over 3 sterke poeng mot Varhaug denne mandags kvelden.

Alltid gøy med skikkelig lagbilde etter kamp

Neste kamp skal vi en tur til Tau for å spille mot Midtbygdens/Staal onsdag 7. september kl. 20.00

KAMPFAKTA
Brodd – Varhaug 1-0
(0-0)
Mål: Victoria Rydningen Lange
Assist: Karianne Undem
Gule kort: Ingen
Tilskuere: 38

Brodd: Anne Haukeland – Stine Miljeteig, Mia Thorvaldsen, Ingrid Eikemo Opdal, Kristin Olsen – Hanne Ødegaard, Anette Halvorsen, Karianne Undem, Maren Rasmussen – Victoria Rydningen Lange og Vilde Junker Motland

Benyttende reserver: Gulla og Solveig Johannessen

Børs:
*** Ingrid Eikemo Opdal
**   Mia Thorvaldsen
*     Anne Haukeland

Bonusbørs:
Karianne Undem og Maren Rasmussen

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn