Surt tap for Juniorlaget!

Surt tap for Juniorlaget!

Bogafjell – Brodd 3-1. Det ble ett svært kjedelig resultat for Juniorlaget søndags kveld når vi gjestet Bogafjell på bortebane. Laget leverte strålende fotball kampen gjennom, der spesielt de 20 første minuttene var svært overbevisende. Dessverre ødelegger 2 dødballmål i 1. omgang og kontring i 2. omgang like etter at vi har hatt ett skudd i stolpen for oss denne søndagen.

Tidlig i 1. omgang blir Leo spilt flott gjennom av Per, men Leo får ikke kontroll på ballen. Bare noen minutter senere tar vi ledelsen med Per Tjelta Thorshaug, etter nydelig angrep. Casper vinner igjen ballen etter kast på vår venstre side, han kombinerer fint sammen med Ahmed og Jaylen før Levy slår en flott pasning ut til Hans på høyresiden. Hans drar seg fint inn i banen før han slår en stikker på Per som er på flott løp gjennom i feltet, han tupper ballen i mål bak en utspilt keeper til 1-0 ledelse.

Etter 15 minutters spill bryter Mayu fint før han slår en god stikker til Leo som er onside når ballen blir spilt, Leo setter ballen i mål. Dessverre blåser dommer for offside, bildene viser at en fra Bogafjell henger godt igjen på offsidelinjen. Lite å gjør med det dessverre.

Etter 32 minutters spill får Bogafjell corner, som lignet mistenkelig på 5 meter. Corneren blir uansett tatt og vi får ikke ballen ut av egen boks. Vi er 4 mot 1, men ballen får av en eller annen merkelig grunn lov til å gå i mål til utligning 1-1. Svært frustrerende baklengsmål. 5 minutter senere får Bogafjell nytt corner, denne gangen er omstillingsfasen totalt fraværende. Så vi klarer ikke å få med oss at Bogafjell tar ett kort corner, noe som ender i avslutning og redning fra Ola. Dessverre er det Bogafjell som setter returen i mål fra kort hold til 2-1 ledelse.

Etter 2-1 scoringen har vi utrolig mye ball, men klarer ikke å omsette dette i de store sjansene. Istedenfor får Bogafjell en kontringsmulighet, men her ordner Ola opp bakerst. Ola som allerede hadde 1 kamp i beina når han bare noen timer tidligere hadde spilt kamp for vårt G16 lag. En kamp de vant 3-0, så all mulig kudos til Ola som leverer en god kamp for Juniorlaget denne søndags kvelden. 2-1 til Bogafjell sto seg til pause.

Etter 51 minutters spill får Magnus en svært stor mulighet når Leo slår ballen inn i bakrommet og Magnus kan bare stange ballen i mål. Vi får skylde på at det var en uvant posisjon for Magnus å være. Bare minutter senere leker Levy en litt yngre Messi der han tar med seg ballen fremover i banen og kommer seg til slutt inn i 16 meteren. Dessverre var nok kreftene nokså tomme når han fikk avfyrt sitt skudd på mål.

Etter 65 minutters spill bryter Hans ett oppspill fra Bogafjell, noe som gjør at Hans nesten kommer alene med keeper. Han drar seg innover og avslutter med sin venstrefot. Dessverre ingen problemer for keeper å redde denne, en stor mulighet for Brodd. Noen minutter senere slår Per nok en god stikker til Leo, som heller ikke får fart i avslutningen sin mot mål.

På den påfølgende corneren får ikke Bogafjell klarert, noe som resulterte i at Casper blir sparket ned like utenfor 16 meteren i god posisjon for Leo. Frisparket får keeper gitt til retur, men ingen av våre grønne er klare på returen.

Så blir vi igjen snytt for en scoring om vi tyder videoen fra VEO helt korrekt. Hans slår en fin ball gjennom til Ahmed som slår til Jack. Ballen går i mål, men dommer har blåst for offside. Marginene skulle absolutt ikke være på Brodd sin side denne søndags kvelden.

Bare 5 minutter senere får vi tidenes trippelsjanse når Levy først avslutter i stolpen, det samme gjør Kofi på returen og Leo sitt forsøk blir blokkert på streken. Utrolig at det fortsatt står 2-1 til Bogafjell i 2. omgang.

Bare minutter senere avslutter Per i motsatt stolpe, men ballen ville ikke i mål denne gangen heller. På den påfølgende kontringen scorer selvfølgelig Bogafjell. Totalt mot spillets gang og selvsagt utrolig frustrerende for oss. Da var det spilt 83 minutt på dommerens klokke.

Selv om vi fikk scoringen i trynet så malte guttene på for ein redusering, men det var nytteløst denne søndags kvelden. Var ingenting som ville seg for våre gutter. Så nå får vi heller se fremover til neste kamp som er hjemme mot Vardeneset søndag 18. september kl. 15.00

KAMPFAKTA
Bogafjell – Brodd 3-1
(2-1)
Mål: Per Tjelta Thorshaug
Assist: Hans Knudsen
Gule kort: Casper Amundsen
Sjanser: 5-13
Tilskuere: 64

Brodd: Ola Waldow – Mayu Ahmed, Levy Thorsen, Andreas Tjørhom, Magnus Sunde – Hans Knudsen, Per Tjelta, Jaylen Noel, Casper Amundsen, Ahmed Dereli – Leo Veen

Brodds reserver: Jack Sandvik, Jek Kofi, Andreas Heusschen og Dafnel Johnsen

Børs:
*** Levy Thorsen
**   Casper Amundsen
*     Mayu Ahmed

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn