Tap og seier for Damelaget på 2 dager!

Tap og seier for Damelaget på 2 dager!

Brodd – Bogafjell 1-4 og Midtbygdens/Staal – Brodd 1-2. Damelaget er for tiden inne i ett hektisk kampprogram, ettersom dem i forrige uke måtte melde forfall til bortekampen mot Midtbygdens/Staal. Heldigvis var gjengen fra Strandalandet behjelpelige med å finne nye dato fremfor å kreve inn 3 poeng som også hadde vært en mulighet. Vi takker så mye for det.

Uansett skulle det bli 2 hektiske dager for damelaget som ikke akkurat klarte å stille mannsterke hverken mot Bogafjell eller Midtbygdens, men det gikk på ett vis kan man vel si.

I onsdagens kamp mot Bogafjell startet det litt trått for Damelaget som fikk 2 i trynet midtveis i 1. omgang. Der begge scoringene luktet offside en lang vei, men kampens dommer godkjente begge scoringene. Så da var det lite å gjøre med det.

Like før pause blir Tilde felt midt inne på Bogafjell sin banehalvdel, en lettere forfjamset Mia virket litt brydd over at hun var satt opp som 1 av 2 frisparkskyttere i kampplanen i garderoben. Grunnen til det er at hun mente at hun ikke kunne ta frispark. Resultatet av det, ballen fyker i mål til 1-2 redusering like før pause. Signert av Mia.

Etter pause måtte Victoria og Hanne gi fra seg sine plasser til 2 andre grunnet yrkesnaturlige årsaker. Noe som gjorde at vi satt igjen med 1 innbytter.

Vi leverer en meget bra 2. omgang og styrer mye av banespillet, dessverre trenger Bogafjell bare 1 sjanse i 2. omgang for å øke ledelsen til 3-1. Å i håpet om å reduserere til 2-3, så kontrer Bogafjell inn 1-4 like før slutt. Noe som også blir sluttresultatet.

Kveldens snakkis var definitivt Bolla pinnsvin som kjørte barnestorming midtveis i 2. omgang. Publikum og undertegnende fikk det med, men ikke mange av spillerne fikk dette med seg. Så sånn sett kun dramatikk i bakgrunnen. Undertegnende håpte at pinnsvinet forsvant av banen når jeg kom over for å jage det av banen. Hadde selvsagt glemt ut at pinnsvin blir som en stor ball når den blir redd, så da måtte pinnsvinet med sine pigger ute bæres av banen. Det hele foregikk uten dramatikk, ingen dyr ble skadet i denne aksjonen.

Illustrasjonsfoto

Dagen etter var det nye kamp som sto på kalenderen. Hele 13 spillere, 2 trenere og 2 supportere fant veien til Tau Stadion denne torsdags kvelden. Det var definitivt ikke været som lokket så mange på tur gjennom rutenettet under sjøen. Heller ikke den legendariske kebaben på Tau kunne trekke til seg mer folk, ett yndet samlingspunkt etter kamper når ventetiden på Tauferjen var lang.

Det ble uansett kamp i gule vester mot de grønne fra Strandalandet i regn og enkelte vindkast fra øst og vest. Heldigvis var stemningen bedre på benken, ettersom denne var rimelig ok polstret for oss som ikke kan kle oss.

Vi spiller en bra 1. omgang og lar ikke Midtbygdens/Staal komme til noen muligheter, Anne bakerst med sine nye hansker virket til å kjede seg litt. Det meste skjedde på motsatt banehalvdel i 1. omgang med vinden i ryggen.

Etter 25 minutters spill utnytter Victoria ett sleivspark fra keeper, noe som gav oss ledelsen 1-0. Bare 10 minutter senere legger Victoria på til 2-0 når hun vender av en forsvarsspiller før hun plasserer ballen flott nede til venstre for keeper. Utrolig bra forarbeid av Malena Nilsen gjør at Victoria kan være sikker som banken foran mål. 2-0 sto seg til pause.

I pausen påpekte undertegnende at faren for å være fornøyd med 1. omgang kunne skape trøbbel for oss i 2. omgang. Noe som nesten også ble vår akilleshæl i 2. omgang. Midtbygdens var mye mer med i kampen og vi gav dem enorme rom og boltre seg i. Selv om kampen var jevnspilt i 2. omgang, så ga vi dem unødvendig mye gratis. Noe dommeren også ville være med på når han godkjenner en scoring som er 3 meter offside. Offsiden er såpass klar at vi på benken er såpass paralyserte til å ikke klage på avgjørelsen.

Det ble litt vel spennende de siste 30 minuttene, men jentene klarte å ro i land seieren. Slik at vi sikret oss 3 nye poeng i 4. divisjon.

Vi ligger akkurat nå bare 2 poeng bak muligheten for å delta i opprykkskvalikk etter sesongen, men Tonstad som ligger 3 poeng bak oss. Har 3 kamper mindre spilt.

Så kampen på mandag hjemme mot Tonstad blir spennende med tanke på å bli med på det kjekke helt til siste slutt. Velkommen til Midjord mandag kl. 20.00

KAMPFAKTA
Brodd – Bogafjell
1-4 (1-2)
Mål: Mia Thorvaldsen
Assist: Tilde Sevild
Tilskuere: 27

Brodd: Anne Haukeland – Stine Miljeteig (Anja Fintland fra 70), Mia Thorvaldsen, Ingrid Eikemo, Tilde Sevild – Hanne Ødegaard (Solveig Johannessen fra 46), Anette Halvorsen, Ane Foldøy, Malena Nilsen – Gulla (Lena Framnes fra 35), Victoria Rydningen Lange (Gulla fra 46)

Børs:
*** Ingrid Eikemo
**   Lena Framnes
*     Mia Thorvaldsen

KAMPFAKTA
Midtbygdens/Staal – Brodd
1-2 (0-2)
Mål: Victoria Rydningen Lange
Assist: Tilde Sevild
Tilskuere: 39

Brodd: Anne Haukeland – Stine Miljeteig, Mia Thorvaldsen, Tilde Sevild, Julie Hodne – Kamilla Hodne, Ane Foldøy, Anette Halvorsen, Malena Nilsen – Victoria Rydningen Lange, Gulla (Christine Johansen fra 70)

Børs:
*** Victoria Rydningen Lange
**   Anette Halvorsen
*     Ane Foldøy

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn