Kjip søndag for Juniorlaget

Brodd – Randaberg 0-1. Juniorlaget gikk på nytt kjedelig nederlag etter å ha vært det klart dominerende laget. Spesielt i 1. omgang ble hele 5 store målsjanser misbrukt hvor Randaberg ikke hadde noe å komme med. 2. omgangen startet på samme vis med en trippelsjanse som ikke fant veien til mål. Da går det som det oftest går i kamper vi dominerer, motstanderen scorer midtveis i 2. omgang etter at dommer gav frispark på en strålende takling fra Levy Thorsen. Taklingen ble også belønnet med gult kort, ettersom motspiller falt. Da burde det nok blitt flere gule kort i løpet av en kamp.

Etter scoringen til Randaberg ble vi nok litt mer oppkava, slik at vi ikke fikk til vårt eget spill. Så vi klarte dessverre aldri å slå tilbake etter Randaberg sin 1-0 scoring.

Vi tar med oss at vi utvikler oss i rett retning og spiller bedre og bedre fotball, men er ikke like gode foran mål som vi skulle ønsket. Håper selvfølgelig at også dette snur allerede i neste kamp borte mot Sola.

KAMPFAKTA
Brodd – Randaberg 0-1
(0-0)
Mål: Ingen
Gule kort: Levy Thorsen, Mats Vik de Jong og Mayu Ahmed
Tilskuere: 48

Brodd: Mats Vik de Jong – Andreas Heusschen, Levy Thorsen, Andreas Tjørhom, Magnus Sunde – Jack Sandvik, Per Tjelta, Jaylen Noel, Casper Amundsen, Ahmed Dereli – Leo Veen Røe

Benyttende reserver: Jek Kofi, Mayu Ahmed, Dafnel Johnsen og Eirik Dahle

Børs:
*** Levy Thorsen
**   Casper Amundsen
*     Andreas Heusschen

Del denne med andre

Har du lest disse?