Damelaget slo serielederen!

Damelaget slo serielederen!

Brodd – Hinna 2  2-0. Mandags kveld var det duket for en av sesongens tøffeste kamper for Damelaget når Hinna sitt meget sterke rekruttlag kom på besøk til Midjord. Før sesongen var Hinna og Vidar sine rekruttlag store favoritter til å vinne Brodd sin avdeling, noe som også viser igjen på tabellen hvor Vidar og Hinna kniver om 1. plassen som gir et av lagene retten til å spille om kretsmesterskapet.

Det er såpass jevnt i toppen at Vidar og Hinna har vunnet hver sin kamp mot hverandre, det er kun Brodd som har tatt poeng mot både Hinna og Vidar. Alle andre lag i avdelingen har kommet til kort her. Vidar tok vi ett meget sterkt poeng når vi spilte borte på gress, det samme klarte vi nesten i hjemmekampen. Dessverre scoret Vidar vinnermålet på en meget solid offside. Så vi gav Vidar en solid håndsrekning til å vinne avdelingen når vi mandags kveld slo Hinna 2-0 på Midjord.

I garderoben før kamp var det tid for å mykne opp stemningen med kaker, kaffe og noen gode historier. I tillegg til at viktigheten med å ha deg gøy på banen kom først, fremfor det å måtte prestere mot ett såpass bra lag som Hinna. I tillegg ble alt presset lagt over på Hinna, slik at vi selv kunne fokusere på å ha det gøy.

Dessverre var kampen såpass intens og energitappende at det ikke er mye detaljer som huskes fra kampen. Skryt ble i hvert fall gitt til Stine på høyrebacken etter diverse info som ble gitt i garderoben ble gjennomført på banen.

Kampen startet i ett vanvittig høyt tempo, noe som i utgangspunktet ikke burde gagne oss noe særlig. Bekymringen hos oss i trenerteamet ble enda større, når vi sannelig hev oss med på det samme tempoet. Her var det ikke snakk om å senke det i hvert fall. Vi har meget god kontroll bakover i banen og lar ikke Hinna komme til all verden mot vår eminente keeper. Fremover får virkelig Hinna sitt forsvar kjørt seg mot svært ivrige kanter i Hanne og Malena. De 2 skulle også være store bidragsytere i vårt første mål for kvelden.

Like før halvtimen er spilt setter Hanne stor fart midt inne på banen, Victoria setter så fart i bakrommet hvor Hanne frispiller henne lekent. Victoria får så kontroll før hun slår ballen inn foran mål, der er Malena tøffest i duellen med keeper. Noe som gir oss en sterk 1-0 ledelse. En fortjent sådan.

Etter scoringen er kampen fortsatt jevnspilt, men vi viser ett solid fundament i hele laget som er på banen. Slik at Hinna ikke får til sitt spill, selv om de ikke er ufarlige for det. Like før pause smeller det igjen fra Stavangers beste bydel, når Victoria lukter ett tilbakespill til keeper som hun snapper opp like foran keeper og enkelt kan sette inn 2-0 som også står seg til pause.

I pausen ble det sagt diverse ting og etter pausen fortsatte vi å spille virkelig god fotball. Selv om redselen for 1 baklengs virkelig var til stede, for det skaper stor uro å slippe inn mål. Heldigvis ble aldri det ett tema. For vi var dessverre for gode denne mandags kvelden til Hinna skulle få seg ett mål. Laget var rett og slett for bra, å hvis de faktisk tok turen gjennom så sto Anne i veien.

Vi tar dermed en meget sterk 2-0 seier mot Hinna, noe gjerne ikke den største optimisten ville sitt for seg før kampen. Dermed fikk vi æren av å være det første laget til å slå Hinna om vi ikke tar med oss Vidar i den sammenhengen. Dermed er vi ett skritt nærmere sjansen om å få spille om opprykk, men det gjenstår fortsatt 2 kamper hvor vi må ha poeng. Så vi må bare nullstille oss. Nå får vi heldigvis en liten ferie for å lade batteriene, for lørdag 22. oktober går turen til Tonstad og kamp på naturgress. Vi gleder oss.

KAMPFAKTA
Brodd – Hinna 2  2-0
(2-0)
Mål: Malena Nilsen og Victoria Rydningen Lange
Assist: Victoria Rydningen Lange
Gule kort: Ingen
Tilskuere: 62

Brodd: Anne Haukeland – Stine Miljeteig, Tilde Sevild, Ingrid Opdal, Kristin Olsen – Hanne Ødegaard, Ane Foldøy, Anette Halvorsen, Gulla, Malena Nilsen – Victoria Rydningen Lange.

Benyttende reserver: Malin Koppang, Martha Koppang, Solveig Meling Johannessen og Helene Espeland

Børs: Kan ikke skille en enorm laginnsats!
*** Hele laget
**   Publikum
*     Trenerteamet

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn