Juniorlaget med sterkt poeng hjemme!

Juniorlaget med sterkt poeng hjemme!

Brodd – Vard Haugesund 1-1. Kamp i høstferien er sjeldent ett godt tegn om du spiller i grønt, men til tross for bare 7 forfall til søndagens kamp. Så stilte vi ett slagkraftig lag på banen også denne søndagen, selv om noen tok seg en fortjent høstferie ifølge seg selv. På motsatt banehalvdel sto sterke Vard Haugesund som hadde 4 strake seirer før turen gikk til Midjord. Med seg på busslasset hadde dem med seg spillere som alle har erfaring fra spill i 4. divisjon for herrer i år. Samtlige med minst 7 kamper eller flere i 4. divisjon lar seg høre.

Det ble en svært jevnspilt 1. omgang hvor 2 gode lag følte på hverandre, uten å skape de altfor store sjansene. Vi hadde god kontroll defensivt, slik at Ola ikke skulle få altfor mye å gjøre i kampens første 45 minutter. Fremover blir det kanskje litt vel statisk, slik at oppspillene og spillemåte ikke blir helt etter hva en helt ønsker seg denne søndags ettermiddagen.

Det ser ut til å gå mot 0-0 til pause og fordelen med vinden i ryggen foran 2. omgang, dessverre scorer Vard Haugesund på sin første sjanse i kampen når vi roter det til i egen 16 meter. Noe som gjør at deres ving enkelt kan sette ballen i mål til 0-1 ledelse som står seg til pause, ettersom dommeren blåser av like etterpå.

Det var en slukøret gjeng som satt i garderoben under pausen, det er sjeldent det blir sagt så lite før trenerteamet sier sitt. Uansett var det lite å gjøre med scoringen fra 1. omgang, så guttene måtte bare børste det av seg og begynne på nytt igjen i 2. omgang. De har tidligere vist kvaliteter til å snu motgang.

Ola fikk seg en solid trøkk i hodet tidlig i 2. omgang og en solid smell midtveis i 2. omgang, men Ola går ikke av banen frivillig med de trøkkene. Han fullførte samtlige 90 minutter, imens Mats tok seg en liten tur til USA i høstferien. Ola fikk konstatert en mild hjernerystelse etter kampen, men holdt fortsatt nullen i 2. omgang. Noe som er sterkt med tanke på smellene han fikk.

Vi skulle også få en lekker utligning når vi får corner etter 56 minutter spill på dommerens klokke. Per ser at Leo står ledig ute på 16 meteren og bestemmer seg for å bruke Leo. Leo får ballen og legger inn ballen på første touchet, ett lekkert innlegg som Levy stanger opp i motsatt kryss med hodet. En vakker scoring av vår solide stopper og like lekker feiring i etterkant. Det var Levy sin 3. scoring for sesongen!

Etter scoringen bølger spillet mye frem og tilbake, uten at noen av lagene skaper de altfor store sjansene. De siste 15 minuttene er svært nervepirrende, ettersom kampen fort kunne endt med seier til ett av lagene. Der kanskje Vard Haugesund hadde litt mer trøkk enn det vi klarte å komme med. Kampen ender 1-1, noe vi kan være godt fornøyde med ut ifra hvor bra lag Vard Haugesund sendte av gårde denne søndags ettermiddagen.

Brodd – Vard Haugesund 1-1 (0-1)
Mål: Levy Thorsen Svela
Assist: Leo Veen Røe
Gule kort: Mayu Ahmed og Casper Rønningen
Tilskuere: 34

Brodd: Ola Waldow – Andreas Heusschen (Lukas Hetland fra 60), Levy Thorsen, Andreas Tjørhom, Magnus Sunde – Mayu Ahmed, Per Tjelta, Jaylen Noel (August Knudsen fra 82), Casper Rønningen, Ahmed Dereli (Markin Alves Da Silva fra 80) og Leo Veen Røe.

Børs:
*** Levy Thorsen Svela
**   Andreas Tjørhom
*     Jaylen Noel

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn