Damelaget tapte Bingokamp!

Damelaget tapte Bingokamp!

Tonstad – Brodd 3-1. Damelaget dro lørdags formiddag til verdens navle når Tonstad inviterte til toppkamp på en svært dårlig gressmatte og uten noen form for merking av bane. Vi skal ikke legge skjul på at frustrasjonen over å spille på en dårlig gressmatte ikke var noe vi så veldig frem til, spesielt med tanke på at det sto en solid kunsgressbane som nærmeste nabo. Banen innbydde ikke til mye spill og det meste var egentlig bingo på hvordan kampen skulle ende denne lørdags ettermiddagen. Forståelig at hjemmelaget ønsker å ha fordel av å spille på hjemmebane, men dette blir bare rett og slett komisk.

Det var målløst til pause, selv om vi vartet opp med en stor sjanse like før pause når Kamilla stusser Victoria alene med keeper. Vinkelen ble litt skrå, så avslutningen ble satt like utenfor.

I 2. omgang tok Tonstad ledelsen 1-0 etter 71 minutters spill, noe som ga Tonstad første rekken på bingobrettet. Vi utlignet til 1-1 etter 80 minutters spill når Anette finner Mia på hodet etter corner. Ett flott hodestøt fra vår midtstopper. Dermed slo vi tilbake med 2 rekker på dagens bingobrett. Vi visste at vi måtte fremover i banen på 1-1, ettersom uavgjort mest sannsynlig ikke kom til å holde for å kapre 3. plassen som gir kvalik om 3. divisjon. Dessverre for oss hadde vi kun investert i 1 bingobrett denne ettermiddagen på Tonstad. Motstanderlaget vartet opp med flere bingobrett med oss og kapret 3 rekker på bingobrettet bare 6 minutter senere. På overtid var Bingoen ett faktum når de fikk full brett og 3-1 seier.

Her har vi akkurat satt inn 1-1

Uansett så fikk vi spille årets første kamp på «gress» i slutten av oktober. Vi kjøre buss, hele 15 stk fikk testet seg i en 50 seters stor buss. Optimist ble sunget like før ankomst Tonstad. Egil Svela fikk testet kiosken sine fasiliteter like etter at kampen var i gang. YXen på Tonstad fikk kjørt seg når 7 av oss tok turen innom etter kampslutt. Bussjåføren fikk testet skillså sine når han manøvrerte bussen sin over hele Storhaug i jakt på spiller nr. 13. Takk til Karianne Undem som gjorde sitt andre comeback for sesongen, det setter vi stor pris på når vi er i spillermangel.

Fasilitetene ble testet på Tonstad

Uansett, ta turen til Storhaug lørdag 29. oktober når vi spiller årets siste kamp. Da venter Havørn på motsatt banehalvdel. Kampstart er kl. 14.00. Velkommen til kamp.

Tonstad – Brodd 3-1 (0-0)
Mål: Mia Thorvaldsen
Assist: Anette Halvorsen
Gule kort: Ingen
Tilskuere: 3 stk når kampen starter, rundt 70-80 etter hvert inn i kampen.

Brodd: Anne Haukeland – Kristin Olsen, Mia Thorvaldsen, Ingrid Eikemo Opdal, Lena Framnes – Helene Espeland – Karianne Undem, Anette Halvorsen, Malin Koppang – Victoria Rydningen Lange og Kamilla Hode.

Benyttende reserver: Solveig Meling Johannessen og Martha Koppang

Børs:
*** Mia Thorvaldsen
**   Lena Framnes
*     Anette Halvorsen

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn