Juniorlaget måtte gi tapt for Bryne!

Juniorlaget måtte gi tapt for Bryne!

Brodd – Bryne 1-3. Det ble en tøff og jevn batalje for Juniorlaget som tok imot ett meget bra og ungt Brynelag. Dessverre for vår egen del var noen spillere frigitt til vårt A-lag som var på tokt i Haugesund. Der Mats, Per, Leo og Levy alle fikk spilletid, dessverre endte også den kampen med tap for vårt A-lag. I tillegg til noen skader, som gjorde at vi måtte rullere litt på laget. Så måtte vi rullere litt til når 2 stk klarer å forsove til oppmøte kl. 14.00 en søndags ettermiddag. Vi stiller uansett en solid 11er til kampstart, men vi er nok ikke like samspilte som Bryne denne søndags ettermiddagen.

Vi kunne sjokkåpne allerede etter 20 sekunders spill når Lukas sender av gårde en kanonkule retning Bryne sitt mål. En meget solid redning fra Bryne sin sisteskanse gjør at det ikke ble noe scoring for Lukas, uansett ett meget godt forsøk av unggutten. Ikke lenge etter roter vi det til for oss selv i den vonde solen som vi får i ansiktet i 1. omgang. Noe som gjør at Bryne enkelt kan trille ballen i mål til tidlig 1-0 ledelse. Etter det så bølger det mye frem og tilbake, men de får dessverre en ball til i mål like før pause. Noe som gjør at Bryne står med 2-0 til pause.

I 2. omgang går vi ut i en annen formasjon enn i 1. omgang, i tillegg til 3 bytter grunnet formasjonsendringen. Vi er nok ikke helt komfortable med den nye formasjonen, for det tar god tid før vi gjerne forstår hvorfor vi ønsker å spille slik som planlagt i 2. omgang. Vi spiste oss gradvis inn i kampen og fikk en fortjent redusering når Jaylen vinner ballen på midtbanen. Han gjør det meste selv før han slår en fin stikker til Hans som pirker ballen i mål til 1-2 redusering.

I jakten på utligning går det slik som det ofte gjør når vi jakter scoring, nemlig at motstanderlaget får mer rom å boltre seg i fremover. Noe som resulterer i at kampen blir punktert til 1-3 like før slutt. Vi viser uansett gode tendenser med ett nesten helt nytt komponert mannskap denne ettermiddagen, dessverre holder det ikke mot Bryne denne gangen.

KAMPFAKTA
Brodd – Bryne 1-3
(0-2)
Mål: Hans Knudsen
Assist: Jaylen Noel
Gule kort: Casper Amundsen
Tilskuere: 37

Brodd: Ola Waldow – Dafnel Mazambe, Andreas Tjørhom, Eirik Dahle, Andreas Heusschen – Hans Knudsen, Jaylen Noel, Casper Amundsen, August Knutsen, Jack Sandvik – Lukas Hetland.

Reserver: Jek Kofi, Mayu Ahmed, Bugra Øzbal, Harry Haga og Markin Da Silva

Børs:
*** Jaylen Noel
**   Lukas Hetland
*     Hans Knudsen

Bilder: Eirik Tjørhom

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn