Damelaget kun målforskjell unna opprykkskvalifiseringskamper!

Damelaget kun målforskjell unna opprykkskvalifiseringskamper!

Brodd – Havørn 2-1. Årets siste seriekamp skulle ikke bli noe fotballkamp for historiebøkene, men spenning for oss som ikke var på banen ble det så absolutt. For vi hadde egentlig slått fra oss muligheten for å klare opprykkskvalifisering med både Tonstad og Varhaug foran oss på tabellen. Eneste muligheten vi hadde for å klare dette var med tap for både Tonstad og Varhaug, i tillegg til at vi skulle ordne oss 3 poeng.

Vi spilte 1-1 borte mot Vidar og tapte 2-1 langt på overtid hjemme på en utrolig offside. Mot Hinna ble det 2-0 seier hjemme, men tap borte. Dessverre litt for ustabile resultater mot de andre lagene i serien.

Ettersom sykdom i leiren når vi spilte borte mot Tonstad, gikk vi glipp av kake. Noe som igjen ga utslag for at det ikke ble 3 poeng når vi reiste til skiparadiset i Sirdalen. Noe av grunnen til våre seirer i høst er at det alltid har blitt servert kake eller muffins på benken. Så Sands store dronning skulle virkelig slå på stortrommen mot Havørn lørdags ettermiddag, denne gangen rykende fersk rett fra ovnen. I tillegg til glasur som ikke hadde fått helt muligheten til å sette seg helt. 15 minutter før avspark kom Ane til Midjords gater, kaken kom nesten helt frem denne gangen. Dessverre var ikke kaken lysten på en festlig ettermiddag, så den deiset liksågodt i asfalten i Midjords gater. Så det så ikke godt ut med tanke på 3 poeng denne ettermiddagen.

Uansett tok vi tidlig ledelsen i kampen etter at Anette slår en fin ball ut til vår høyre side hvor Hanne får slått ballen fint inn foran mål hvor Malin får satt sin første scoring i Broddtrøyen. Fint opprullet angrep. Resten av 1. omgang kan vel egentlig betraktes som en våre dårligste omganger denne sesongen. Uten en liten offsidescoring fra Havørn og at menneskets beste venn «hunden» entret banen i stor og målrettet stil mot en av Havørn sine spillere. Så var ikke 1. omgang noe særlig å skrive hjem om.

2. omgang ble ikke særlig mye bedre, vil jeg tro om jeg husker rett. For var nok mer på telefonen enn at det ble observert kamp. For nå var spenningen mer på om vi faktisk skulle klare å komme oss på kvalifiseringsplass denne sesongen, noe som hadde vært en solid opptur for damelaget. En god stund ledet både Hinna og Midtbygdens sine kamper, noe som gjorde at det var vi som manglet scoringen som trengtes for å ta denne plassen. Så etter 70 minutters spill smeller det fra Mia etter corner som Anette tar kort, Mia får kontroll på kulå før hun fyrer avgårde ett såpass bra innlegg at den går i krysstangen og i mål til 2-1 ledelse. En flott scoring som sendte oss forbi både Varhaug og Tonstad på tabellen.

Så det ble en utrolig spennende avslutning på kampen, men dessverre scoret Varhaug bare 5 minutter før slutt mot Midtbygdens. Noe som gjorde at vi ble slått på målstreken med usle 6 mål og samme poengsum. Surt var det, men vi kan si oss rimelig godt fornøyd med årets sesong. Selv om vi har vært litt for ustabile både i treningsoppmøte og til kamp, klarer vi å endre noe her. Så er vi på rett vei. Så nå er det bare å rense stemmen og gjøre oss klar for en ny sesong.

Vi unnet oss noe godt på Garcia etter at sesongen var ferdig lørdag

KAMPFAKTA
Brodd – Havørn 2-1
(1-1)
Mål: Malin Koppang og Mia Thorvaldsen
Assist: Hanne Ødegaard og Anette Halvorsen
Gule kort: Ingen
Tilskuere: 37 (3 av dem svært tidlig ute, allerede 1 time før kampstart)

Brodd: Anne Haukeland – Stine Miljeteig, Helene Espeland, Mia Thorvaldsen, Kristin Olsen – Hanne Ødegaard, Anette Halvorsen, Ane Foldøy, Martha Koppang – Victoria Rydningen Lange og Malin Koppang.

Reserver: Solveig Meling Johannessen, Vilde Junker og Karianne Heinert

Børs:
*** Stine Miljeteig
**   Hanne Ødegaard
*     Mia Thorvaldsen

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn