Kopervik ble for sterke for Juniorlaget!

Kopervik ble for sterke for Juniorlaget!

Kopervik – Brodd 1-0. Juniorlaget tok søndags formiddag turen over boknafjorden for å møte det store formlaget i 1. divisjon, nemlig Kopervik. Kopervik som på sin side sto med 5. strake seirer før kampen mot Brodd, måtte se seg som store favoritter i kampen mot Brodd. Gjengen fra Storhaug måtte igjen stille med nytt mannskap på turen til Kopervik, men de som tok turen slo godt fra seg defensivt. Selv om vi slet mye mer med vårt offensive spill.

Turen over Boknafjorden startet fint med at halve laget forsynte seg grådig i kiosken, hvor pølse i brød var den absolutt store hitten. De sto dermed over det aller beste på menyen, nemlig komla.
Det ble uansett en fin og sosial tur med buss til Kopervik, hvor vi fikk testet Kopervik sitt nye anlegg og fantastiske flomlys. Noe vi nok må se langt etter på Midjord.

I 1. omgang fikk vi brynt oss på kraftig motvind, men laget sto godt mot det store presset til Kopervik. Å lot ikke laget komme til de store sjansene i 1. omgang. Så alt i alt en meget solid gjennomført 1. omgang av guttene. 2. omgangen ble litt mer frustrerende, for flere av 50/50 duellene gikk i favør Kopervik. Noe vi også så på kortstatistikken etter kampen, guttene taklet motgangen godt. Selv om Kopervik fant rom midtveis i 2. omgang som gjorde at de tok ledelsen 1-0. Noe som også ble sluttresultatet.

Nå venter NM-finaleklare Sandnes Ulf på søndag, før sesongen avsluttes med Hinna 2 neste torsdag.

Kjekt var det også at Joan Thise fikk sin debut for Junior 1 søndag, noe som gjorde at vi stilte med 4 stk som fyller 16 år denne sesongen.

KAMPFAKTA
Kopervik – Brodd 1-0
(0-0)
Mål: Ingen
Røde kort: Mertefe Ayazoglu (2 gule)
Gule kort: Markin Da Silva, Leo Veen Røe, Mayu Ahmed og Jaylen Noel

Brodd: Mats Vik de Jong – Dafnel Mazambe, Casper Amundsen, Mayu Ahmed, Magnus Sunde -Ahmed Dereli, Jaylen Noel, Eirik Dahle, Lukas Hetland, Jack Sandvik – Leo Veen Røe

Reserver: Bugra Özbal, Andrea Heusschen, Mertefe Ayazoglu, Joan Thise og Markin Da Silva.

Børs:
*** Casper Amundsen
**   Jaylen Noel
*     Lukas Hetland

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn