Juniorlaget med tap for finalistene i NM

Juniorlaget med tap for finalistene i NM

Søndag ettermiddag tok Juniorlaget imot tapende finalist i NM, nemlig Sandnes Ulf til seriekamp på Midjord. Sandnes stilte tilnærmet samme tropp som tapte 2-1 i NM-finalen tidligere i uken. Noe som gav Juniorlaget en spennende utfordring på tampen av sesongen.

Juniorlaget var ellers det eneste laget som hadde slått Sandnes Ulf denne sesongen, før Molde var neste på listen. Selv om laget vi møtte i juni nok ikke var av samme kaliber som det vi møtte søndags ettermiddag. Denne søndagen fikk møte ett lag hvor samtlige i start 11eren har flere kamper for Sandnes Ulf sitt 3. divisjonslag. Så det skulle ikke stå på motstanderen i denne kampen. Vi starter for øvrig med 3 stk 16 åringer på midtbanen i denne kampen.

I 1. omgang holder vi godt følge med Sandnes Ulf, som legger seg lavt for anledningen. Vi spiller god fotball i 1. omgang, men har nok litt for høye skuldre til at vi får omsatt sjansene våre i scoringer denne ettermiddagen. Vi får også til mye fint spill i denne 1. omgangen, men vi setter dessverre ikke våre sjanser i mål. Dermed er Sandnes mye mer effektive når de setter 2 av sine 3 sjanser i 1. omgang. Nærmeste vi kommer er når Leo lobber ballen fint over keeper, men dessverre spretter ballen litt for mye slik at den etterpå treffer tverrligger og ned på streken. Slik at det ikke ble noe scoring for oss i 1. omgang.

Vi fortsetter å spille fotball i 2. omgang, men vi kjenner at kvalitetsforskjellen på lagene begynner å stabilisere seg noe i 2. omgang. Noe som gjør at Sandnes får seg 3 nye scoringer. Vi får en fortjent redusering på overtiden av unggutten Joan Thise (16) som spiller sin 2. kamp for Juniorlaget denne sesongen. Han kriger inn en scoring på corner, flott scoring av Joan.

Kampen taper vi 5-1, men vi skal ha skryt for at vi tør å spille vårt eget spill og ikke har respekt for vår motstander i kampen. Selv om vi ikke alltid får resultatet vi ønsker når vi spiller vårt eget spill, så utvikler vi oss som regel i større grad.

Nå venter siste serierunde for guttene når Hinna 2 blir siste motstander allerede på torsdag kl. 20.00 på Hinna.

KAMPFAKTA
Brodd – Sandnes Ulf 1-5
(0-2)
Mål: Joan Thise
Assist: Leo Veen Røe
Gule kort: Ingen
Tilskuere: 39

Brodd: Mats Vik de Jong – Dafnel Mazambe, Levy Thorsen, Casper Amundsen, Magnus Sunde – Ahmed Dereli, Lukas Hetland, Eirik Dahle, Jaylen Noel, Jack Sandvik – Leo Veen Røe.

Reserver: Andreas Heusschen, Joan Thise, Harry Haga, Jek Kofi og Bugra Özbal

Børs:
*** Levy Svela
**   Jaylen Noel
*     Lukas Hetland

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn