Solid avslutning på sesongen av Juniorlaget!

Solid avslutning på sesongen av Juniorlaget!

Hinna 2 – Brodd 0-2. Juniorlaget tok turen til Hinna torsdags kveld for årets siste seriekamp. Ett forsterket Hinna 2 var motstander og tabellnabo i denne kampen. Brodd måtte vinne kampen for å klatre forbi Hinna 1 og Hinna 2 på tabellen, uavgjort var det kun Hinna 1 som ble passert på tabellen.

Før årets sesong satte vi oss ett klart mål at vi skulle slå godt fra oss mot alle lag og ikke bli en kasteball på det øverste nivået i Rogaland Fotballkrets. Et mål som vi klarte med glans med en ung og sulten gjeng fra Storhaug. Vi tok poeng fra alle de 3 lagene som endte øverst på tabellen, det er noe vi absolutt skal ta med oss inn mot neste år. Samtidig satte vi oss også ett mål om å komme over Hinna på tabellen, noe som ga en ekstra kjekk avslutning på årets sesong med hele 26 seriekamper.

Guttene virket klare for kamp og gjennomførte en solid oppvarming med høyt fokus. Selve kampen er meget godt gjennomført fra start til mål. Laget leverer en solid defensiv kamp, hvor Hinna sjeldent slipper til de store sjansene. De få gangene Hinna slipper til er Mats på plass og ordner opp.

I 1. omgang kommer vi til en del sjanser, men de blir dårlig utnyttet. De fleste av avslutningene ender utenfor. Midtveis i 1. omgang blir vi nok snytt for ett straffespark når Moses blir felt inne i Hinna sin 16 meter. Dommer vinker spillet videre.

Like før pause kommer Jonas fra sin venstre kant posisjon innover i banen, ett slags innlegg/skudd går innom keeper og inn i mål til 1-0 ledelse for de grønne fra Midjord. En fortjent scoring som gir oss en 1-0 ledelse til pause.plass

I 2. omgang fortsatte vi i samme stil og hadde god kontroll på Hinna. Vi kommer oss til flere halvsjanser, men har fortsatt god kontroll bakover. Levy «Messi» Thorsen hadde også noen turer fremover i banen for å skape litt ekstra trøkk.

Også i 2. omgang blir vi gjerne snytt for 2 straffespark, den ene varianten er ett direkte overfall rundt 16 meteren. Guttene ute på banen gjorde en god jobb på banen og lot seg ikke påvirke med å bruke energi på dommer og motstanderen. Årets ildsjel Rune Røisland derimot tok på seg den oppgaven og ordnet seg ett gult kort til seg selv når han ønsket straffe til Brodd.

På overtid skulle kampen derimot punkteres når Moses setter fart inn på Hinna sin banehalvdel, han frispiller Leo som setter ballen i mål via stolperoten. En flott scoring og verdig avslutning på sesongen.

Vi vinner fortjent 2-0 og avslutter dermed sesongen med stil. Smultring, 3 poeng og litt klatring på tabellen er aldri feil.

KAMPFAKTA
Hinna 2 – Brodd 0-2
(0-1)
Mål: Jonas Habbestad Gjerde og Leo Veen Røe
Assist: Moses Leonidas x2
Gule kort: Mayu Ahmed, Jonas Habbestad Gjerde og Rune Røisland
Tilskuere: 40

Brodd: Mats Vik de Jong – Mayu Ahmed, Casper Amundsen, Levy Thorsen, Magnus Sunde – Ahmed Dereli, Jaylen Noel, Lukas Hetland, Jonas Habbestad Gjerde – Moses Leonidas – Leo Veen Røe.

Reserver: Per Tjelta, Jack Sandvik, Dafnel Mazambe, Andreas Heusschen, Jek Kofi, Eirik Dahle og Harry Haga.

Børs:
*** Jaylen Noel
**   Levy Thorsen
*     Mayu Ahmed

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn