Tap for Juniorlaget i NM

Tap for Juniorlaget i NM

Brodd – Vard Haugesund 2-3. Det ble tøff motstand i 1. runde av NM når Vard Haugesund ble trukket opp av hatten borte hos NFF. Vard Haugesund som slo ut Haugesund i fjorårets NM var altså vår motstand i cupens 1. runde. For de som kjenner historikken så tapte vi 5-3 mot nettopp Haugesund i fjorårets NM.

Vi hang godt med i starten av 1. omgang, men virket ikke som vi egentlig hadde troen på at vi faktisk kunne slå Vard Haugesund. Enkle slurvefeil og liten interesse for å vinne andreballer var melodien, selv om vi var absolutt på høyde de første 30 minuttene. Så får vi dessverre ett kjedelig mål i mot når ball skifter retning på vei mot mål, noe som gjør at hele laget nærmest kortslutter ute på banen. For etterpå kommer det også 2 mål til. Noe som gjør at det står hele 0-3 til pause.

Kjekt å ha Casper tilbake igjen i grønn drakt

Det ble manet til kamp i pausepraten og en oppfordring om å vise oss fra en bedre side, for det var flaut å se at vi plutselig bare gav opp når vi slapp inn den første scoringen.

Det virket som om guttene tok imot ordene og lot ballen snakke på banen i 2. omgang. For det var ett helt annet lag som stilte på banen i 2. omgang. Vard Haugesund hadde bare en sjanse i 2. omgang, å den var til gjengjeld meget stor. En fantastisk redning av Ola gjorde at den sjansen ikke endte i scoring.

Eirik Tjørhom fikk tatt bildet som viser klar holding og straffe til Brodd når Jack blir felt.

Etter 56 minutters spill får vi straffespark når Jack setter fart 1 mot 1 inn i straffefeltet, farten til Jack er såpass stor at forsvarsspilleren må bruke ulovlige midler for å stoppe Jack. Dermed peker dommeren på straffemerket og som Ahmed setter i mål til redusering 3-1.

Vi jobbet videre på for en ytterligere redusering og fikk betalt når det gjensto 15 minutt av kampen. Da slår Per en nydelig stikker til Ahmed som kommer litt skrått alene med keeper. Ahmed er sikker som banken og setter denne fint i mål bak keeper til 2-3.

Ahmed har akkurat satt inn sin andre scoring for dagen

Vi kjørte på for scoring mot slutten av kampen og var faretruende nære på overtid, men dessverre fikk vi frispark imot i den største sjansen. Dermed endte det med 3-2 seier til Vard Haugesund, en solid 2. omgang fra guttene. Dessverre var det litt for sent i denne kampen.

KAMPFAKTA
Brodd – Vard Haugesund 2-3
(0-3)
Mål: Ahmed Dereli x2
Assist: Jack Sandvik og Ahmed Dereli
Gule kort: Joan Thise og Per Tjelta Thorshaug
Tilskuere: 38

Brodd: Ola Waldow – Casper Amundsen, Levy Thorsen, Andreas Tjørhom, Magnus Sunde – Ahmed Dereli, Per Tjelta Thorshaug, Joan Thise (Simon Kaland fra 60), Lukas Hetland (Eirik Dahle fra 60), Jack Sandvik (Mertefe Ayazoglu fra 85) og Dafnel Mazambe (Andreas Heusschen fra 72)

Børsen:
*** Ahmed Dereli
**   Levy Thorsen
*     Ola Waldow

Foto: Eirik Tjørhom

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn