B-laget med seier i serieåpningen!

B-laget med seier i serieåpningen!

Bogafjell B – Brodd B 2-6. Mandags kveld var det serieåpning for vårt rekruttlag i 6. divisjon. En kveld som startet med litt forskjellige varianter i garderoben. Der en ikke navngitt person glemte 2 par fotballsko i Broddbussen som var på vei til Midjord og styremøte. Dermed ble det bytting av sko over en lav sko, men Serhat tok saken i sine egne hender og lånte trener Larsen sin bil. Peiste avgårde til Stavanger og Midjord for å hente skoene og var tilbake på plass akkurat til kampstart, da flagret 2 par fotballsko inn på banen. Da var vi plutselig klar for seriestart, selv med en noe merkelig opplading kan en si.

Levy med ny stødig kamp

Rekruttlaget hadde god kontroll på Bogafjell i 1. divisjon og skapte mange store sjanser, hvor 5 av sjansene endte i form av scoring. 3 spillemål og 2 dødballmål var fasiteten etter 1. omgang, Bogafjell var ikke ufarlige og skapte noen sjanser på en god del overganger. En meget solid Ola holdt nullen i 1. omgang, noe som også var hans debut i seniorfotballen. En meget godkjent debut om en kan si det på den måten.

Arnebrott med nok en dødballscoring for rekruttlaget, denne gangen på frispark

2. omgang ble heller en marsj for å få med oss de 3 poengene. Vi hadde også 5 spillere med 90 minutt i Junior NM dagen før, så 4 av disse fikk hvile etter 60 minutters spill. Vi skapte våre sjanser i 2. omgang, men var heller lite å skrive hjem om. Bogafjell vinner 2. omgangen med 2-1, men fikk en flott scoring fra Eirik Dahle på hodet etter fint innlegg fra Galan.

Kampen ender med 6-2 til Brodd og vi ser allerede frem til neste kamp som er førstkommende søndag kl. 18.30 mot Forus & Gausel 2.

KAMPFAKTA
Bogafjell B – Brodd B 2-6
(0-5)
Mål: Moses Leonidas x2, Jonas Gjerde, Erik Arnebrodd, Mads Sveindal og Eirik Dahle.
Assist: Andreas Tjørhom x2, Galan Ahmed, Samir Habibi, Moses Leonidas og Jonas Gjerde
Gule kort: Jonas Gjerde
Tilskuere: 23

Brodd: Ola Waldow – Andreas Tjørhom (Andreas Heusschen fra 60), Levy Thorsen (Eirik Dahle fra 60), Mads Sveindal (Per Tjelta fra 80), Magnus Sunde (Dafnel Mazambe fra 60) – Samir Habibi, Galan Ahmed, Per Tjelta (Serhat Özkurt fra 60), Jonas Gjerde – Moses Leonidas og Erik Arnebrott.

Børs (Basert på 1. omgang) 😊
*** Galan Ahmed
**   Ola Waldow
*     Mads Sveindal

Del denne med andre

@2024 Brodd Fotballklubb
– Fremtiden er grønn